ONZE AMBACHTELIJKE KEUKEN

Seperator

Onze chefkok bereid alle gerechten zelf, met passie voor het vak. En dat proef je!

Het rundvlees wat gebruikt wordt komt eigen wei, van koeien die een goed leven hebben gehad. Zo worden onze bitterballen, burgers en andere vleesgerechten volgens eigen receptuur zelf gemaakt.

 

 

Onze menukaart wordt regelmatig vernieuwd zodat het past bij het seizoen. Hierdoor weten wij u als gast elke keer weer te verrassen met heerlijke smaakcombinaties.

 

 

Uiteraard staat bij ons voorop dat al onze gerechten matchen met onze eigen gebrouwen bieren. Onze bieren worden dan ook gebruikt in de recepturen zoals beer-battered gamba’s, chicken, onion rings, mosselen…

 

 

Proef smaken zoals u nog nooit heeft geproefd!

SANDWICHES

Seperator

De smakelijke samenwerking tussen Cafe 100 watt en de Molenbakker uit Oerle maken dit een “one of a kind” en gezond 100 Watt bierbostel brood

 

SANDWICH BOERENKAAS | € 7,50

Jong belegen kaas van kaasboerderij de Ruurhoeve, little gem, ingelegderode ui, 64 graden eitje, crumble van pistache en cashew, balsamico biersiroop

 

SANDWICH TARTAAR | € 10,75

Verse tartaar van ossenbiefstuk van het oerrund Saler uit Postel, little gem, kappers, 64 graden eitje, crumble van pistache en cashew, piccalilly crème

 

STEAK SANDWICH | € 10,75

Sandwich met Picanha (staartstuk) van het Blonde d’Aquitaine ras uit Soerendonk. Slow cooked en gegrild naar 53 graden, we like it raw! Dun gesneden en geserveerd met piccalilly crème, little gem, kappers en ingelegde rode ui

 

SANDWICH SMOKED PORK BELLY | € 9,75

Buikspek gerookt op onze American smoker, gelakt en gemarineerd met Hoisin dressing, little gem, crumble van pistache en cashew, zoet zuur, 64 graden eitje

 

SANDWICH CUBAN STYLE BRISKET | € 11,-

Getoast 100 Watt bierbostel bun, smoked brisket (puntborst) traag gegaard voor 12 uur, augurk, ingelegde rode ui, piccalilly crème. Voor het beste vlees moet er wat vet aan zitten!De Café 100 Watt croque monsieur!

SPECIALS

Seperator

Heerlijk als voorgerecht!

QUINOA SALADE | € 12,25

Biologische quinoa, gegrilde ui, courgette, paprika, aubergine, avocado, verse aioli

 

TARTAAR VAN BIEFSTUK | € 11,-

Verse tartaar van ossenbiefstuk van het oerrund Saler uit Postel, kappers, 64 graden eitje, crumble van pistache en cashew, verse piccalilly crème

 

SMOKED PORK BELLY | € 8,50

Gerookt op onze American smoker, gemarineerd en gelakt met Hoisin dressing, crumble van pistache en cashew, geserveerd met gegrilde ui, courgette, paprika en aubergine, ingelegde rode ui

 

NEWPORT STEAK | € 10,-

De runderezel (150 gram) van het Blonde d’Aquitaine rund uit Soerendonk, slow cooked met Shiitake, rosé gegrild en geserveerd met Hoisin dressing

 

PICANHA | € 14,50

De Picanha (staartstuk) van het Blonde d’Aquitaine ras uit Soerendonk (200 gram). Slow cooked en gegrild naar 53 graden, we like it raw! Dun gesneden en geserveerd met piccalilly crème, kappers en ingelegde rode ui

 

BIERBOSTEL BROODJE | € 3,85

Met verse piccalilly creme en huisgemaakte aioli

Bier-en-crostinis

BURGERS

Seperator

PULLED PORK BURGER | € 11,-

12 uur traag gegaarde varkensschouder, Café 100 watt BBQ saus, little gem, jalapeño, ingelegde rode ui, pickles

 

SMOKED CHICKEN BURGER | € 10,50

BBQ rubbed kippendijtjes bereid op onze American smoker, little gem, piccalilly crème, ingelegde rode ui, pickles, tomaat

 

AIOLI BEEFBURGER | € 12,-

100% Rundvlees van het oerrund Saler (175 gram) uit Postel, avocado, pickles, little gem, ingelegde rode ui, verse aioli

 

BBQ CHEESEBURGER € 12,50

100% Rundvlees van het oerrund Saler uit Postel (175 gram) uit Postel, jong belegen kaas van kaasboerderij de Ruurhoeve, tomaat, ingelegde rode ui, little gem, pickles en Café 100 watt bbq saus

 

GEGRILDE GROENTEN BURGER | € 10,-

Gegrilde ui, courgette, paprika, aubergine, verse aioli, little gem, avocado, ingelegde rode ui

DELICIOUS PLATES

Seperator

Door de lange garingstijd van sommige gerechten en de beperkte capaciteit zijn de gerechten niet eindeloos voorradig)

TEXAS STYLE BRISKET | € 16,-

Puntborst van het Blonde d’Aquitaine rund uit Soerendonk (250 gram), icoon van de Texaanse BBQ. Gerookt, slow cooked en injected met 150 Watt Belgian Quadruppel. Geserveerd met crumble van pistache en cashew en hoisin dressing. Voor het beste vlees moet er wat vet aan zitten!

 

BREWERS RIBS | € 18,50

Favoriet van onze brouwer! Twee buikribben van het Duroc varken (500 gram), slow cooked voor 12 uren. Extra bevleesde ribben, Porknography uit Soerendonk! Gemarineerd in five spice

 

BBQ SHORT RIBS | € 21,50

Twee ribben van het Blonde d’Aquitaine rund uit Soerendonk (400 gram). Rubbed enkel in grof zout & peper mengsel, gerookt en slow cooked voor 12 uren. Mooie krachtige rundsmaak!

 

VLAAMS STOOFVLEES | € 17,-

Procureur van het Blonde d’Aquitaine rund uit Soerendonk (300 gram), voor 6 uur gestoofd in oude haas en Luikse stroop

 

CATCH OF THE DAY

Elke week heerlijke verse vis, op ambachtelijke wijze bereid. Ons personeel weet wat we hebben gevangen

DESSERTS

Seperator

240 VOLT EXPRESSZO | € 6,50

3 bollen huisgemaakt 240 Volt bier-ijs, stroopwafel crumble en verse slagroom

 

MANGO IN A JAR | € 6,50

4 bollen mango sorbet, pistache crumble en verse slagroom

 

BIERKAASJE | € 13,-

De smakelijke samenwerking tussen kaasboerderij de Ruurhoeve en de Stadsbrouwerij,hebben dit baby kaasje (500-600 gram) ter wereld gebracht. Geserveerd met balsamico biersiroop

SNACKS

Seperator

BITTERGARNITUUR | € 7,-

Bitterbal 3st, frikandel 3st, bami 3st, gehaktbal 3st, mayo en mosterd

 

CREAM JALAPEÑOS (V) | € 7,50

Zachte roomkaas in milde jalapeños pepers. Dit met een extra krokant jasje van paneermeel en kruiden. Geserveerd met Hoisin dressing

 

HUISGEMAAKTE BIER BITTERBALLEN | € 8,25

Onze bierbitterballen worden gemaakt van vlees van het oerras Saler uit Postel, bereid met de speciaal gekozen bieren ‘Oude haas’ en ‘Heeren van Eynthoven’. Puur natuur en zonder kunstmatige kleur en/of smaakstoffen. 8st, geserveerd met mosterd.

 

CHARCUTERIE (SHARING PLATTER FOR MINIMUM TWO) | € 14,-

Mix van verschillende koude ambachtelijke wisselende vleeswaren. De vleeswaren zijn huisgerookt en gegaard op onze American smoker! Great to share!

 

PORK BELLY BUNS | € 8,50

3 buns gevuld met gerookt buikspek, gemarineerd en gelakt met Hoisin dressing, crumble van pistache en cashew en ingelegde rode ui

PULLED PORK NACHOS (SHARING PLATTER FOR TWO) | € 12,50

Warme tortillachips overladen met slow cooked varkensschouder, Café 100 watt bbq saus, jalapeño, gegratineerd met jong belegen kaas van kaasboerderij de Ruurhoeve, verse crème fraîche

 

NACHOS VEGA (SHARING PLATTER FOR TWO) | € 10,50

Warme tortillachips overladen met verschillende groenten, gegratineerd met jong belegen kaas van kaasboerderij de Ruurhoeve, jalapeño , avocado en verse crème fraîche

 

SMOKED CHICKEN WINGS | € 8,50

BBQ rubbed kippenvleugels (5st) bereid op onze American smoker, slow cooked voor de beste smaak!

 

BIERKAASJE | € 13,-

De smakelijke samenwerking tussen kaasboerderij de Ruurhoeve en de Stadsbrouwerij, hebben dit baby kaasje (500-600 gram) ter wereld gebracht. Geserveerd met balsamico biersiroop

TASTING PLATTER

Seperator

Voor als je niet kan kiezen…

I want it all! Een plank met verschillende gerechten, warm en koud. Laat u verrassen! Bijvoorbeeld: Charcuterie, Bun’s met buikspek, bierbitterballen, smoked wings, bierbostel brood, nacho’s pulled pork.

X