ONZE AMBACHTELIJKE KEUKEN

Seperator

Onze chefkok bereid alle gerechten zelf, met passie voor het vak. En dat proef je!

Het rundvlees wat gebruikt wordt komt eigen wei, van koeien die een goed leven hebben gehad. Zo worden onze bitterballen, burgers en andere vleesgerechten volgens eigen receptuur zelf gemaakt.

 

 

Onze menukaart wordt regelmatig vernieuwd zodat het past bij het seizoen. Hierdoor weten wij u als gast elke keer weer te verrassen met heerlijke smaakcombinaties.

 

 

Uiteraard staat bij ons voorop dat al onze gerechten matchen met onze eigen gebrouwen bieren. Onze bieren worden dan ook gebruikt in de recepturen zoals beer-battered gamba’s, chicken, onion rings, mosselen…

 

 

Proef smaken zoals u nog nooit heeft geproefd!

SANDWICHES

Seperator

De smakelijke samenwerking tussen Cafe 100 watt en de Molenbakker uit Oerle maken dit een “one of a kind” en gezond 100 Watt bierbostel brood

 

SANDWICH BOERENKAAS | € 7,50

Jong belegen kaas van kaasboerderij de Ruurhoeve, little gem, ingelegde rode ui, 64 graden eitje, crumble van pistache en cashew, balsamico biersiroop

 

SANDWICH TARTAAR | € 10,75

Verse tartaar van ossenbiefstuk van het oerrund Saler uit Postel, little gem, kappers, 64 graden eitje, crumble van pistache en cashew, piccalilly crème

 

SANDWICH SMOKED PORK BELLY | € 9,75

Gerookt op onze American smoker, gemarineerd en gelakt met Café 100 watt bbq saus, crumble van pistache en cashew, ingelegde rode ui, 64 graden eitje. Viva la vet!

 

SANDWICH HEEZER GEITENKAAS | € 10,50

Verse biologische geitenkaas uit Heeze, avocado, rode biet, pompoen crème, quinoa, balsamico biersiroop, crumble van pistache en cashew, zoete olijven

SPECIALS

Seperator

Heerlijk als voorgerecht!

QUINOA SALADE | € 12,25

Biologische quinoa, gegrilde ui, courgette, paprika, aubergine, avocado, verse aioli

 

TARTAAR VAN BIEFSTUK | € 11,-

Verse tartaar van ossenbiefstuk van het oerrund Saler uit Postel, kappers, 64 graden eitje, crumble van pistache en cashew, verse piccalilly crème

 

SMOKED PORK BELLY | € 8,50

Gerookt op onze American smoker, gemarineerd en gelakt met Hoisin dressing, crumble van pistache en cashew, geserveerd met gegrilde ui, courgette, paprika en aubergine, ingelegde rode ui

 

SALADE HEEZER GEITENKAAS | € 13,50

Verse biologische geitenkaas uit Heeze, avocado, rode biet, pompoen crème, quinoa, balsamico biersiroop, crumble van pistache en cashew, zoete olijven, zacht gegaard stoofpeertje

HANGER STEAK | 12,75

125 gram longhaas van het blonde d’aquitaine rund uit Soerendonk, de rosé gebakken smaakbom! Shiitake paddenstoelen, mais, hoisin dressing, truffel olie

BIERBOSTEL BROODJE | € 3,85

Met verse piccalilly creme en huisgemaakte aioli

Bier-en-crostinis

BURGERS

Seperator

PULLED PORK BURGER | € 11,-

12 uur traag gegaarde varkensschouder, Café 100 watt BBQ saus, little gem, jalapeño, ingelegde rode ui, pickles

 

SMOKED CHICKEN BURGER | € 10,50

BBQ rubbed kippendijtjes bereid op onze American smoker, little gem, piccalilly crème, ingelegde rode ui, pickles, tomaat

 

AIOLI BEEFBURGER | € 12,-

100% Rundvlees van het oerrund Saler (175 gram) uit Postel, avocado, pickles, little gem, ingelegde rode ui, verse aioli

 

BBQ CHEESEBURGER € 12,50

100% Rundvlees van het oerrund Saler uit Postel (175 gram) uit Postel, jong belegen kaas van kaasboerderij de Ruurhoeve, tomaat, ingelegde rode ui, little gem, pickles en Café 100 watt bbq saus

 

GEGRILDE GROENTEN BURGER | € 10,-

Gegrilde ui, courgette, paprika, aubergine, verse aioli, little gem, avocado, ingelegde rode ui

DELICIOUS PLATES

Seperator

Door de lange garingstijd van sommige gerechten en de beperkte capaciteit zijn de gerechten niet eindeloos voorradig)

VLAAMS STOOFVLEES | € 17,-

Procureur van het Blonde d’Aquitaine rund uit Soerendonk (300 gram), 6 uur lang gestoofd in onze Oude Haas en Luikse stroop

 

BBQ CHICKEN | 15,50

BBQ rubbed halve kip (550 gram), low and slow van de bbq, ongeëvenaard sappig en mals, gelakt met hoisin dressing

 

SMOKED DUCK | 20,-

Warm gerookte eendenfilet 200 gram, rosé gebakken met shiitake paddenstoelen, overgoten met sinaasappel bierjus

 

KALFSUKADE | 18,50

Mals en smeuïge sukade (250 gr) van het Blonde d’aquitaine kalf uit Soerendonk, 24 uur op lage temperatuur gegaard in truffel bierjus, Stoofvlees light!

 

ZEEBAARS| 21,50

Koning van de zee! Hele zeebaars (500 gram), rubbed enkel in fruitpeperen zeezout, kort gerookt op de smoker en gegaard in de oven, less is more!

DESSERTS

Seperator

240 VOLT EXPRESSZO | € 6,50

3 bollen huisgemaakt 240 Volt bier-ijs, stroopwafel crumble en verse slagroom

 

SPECULOOS | € 6,50

Ijs bereidt met speculaas, stoofpeertje, crumble van bastogne en witte chocolade

 

BIERKAASJE | € 13,-

De smakelijke samenwerking tussen kaasboerderij de Ruurhoeve en de Stadsbrouwerij,hebben dit baby kaasje (500-600 gram) ter wereld gebracht. Geserveerd met balsamico biersiroop

SNACKS

Seperator

BITTERGARNITUUR | € 7,-

Bitterbal 3st, frikandel 3st, bami 3st, gehaktbal 3st, mayo en mosterd

 

CREAM JALAPEÑOS (V) | € 7,50

Zachte roomkaas in milde jalapeños pepers. Dit met een extra krokant jasje van paneermeel en kruiden. Geserveerd met Hoisin dressing

 

HUISGEMAAKTE BIER BITTERBALLEN | € 8,25

Onze bierbitterballen worden gemaakt van vlees van het oerras Saler uit Postel, bereid met de speciaal gekozen bieren ‘Oude haas’ en ‘Heeren van Eynthoven’. Puur natuur en zonder kunstmatige kleur en/of smaakstoffen. 8st, geserveerd met mosterd.

 

CHARCUTERIE  | € 14,-

Mix van verschillende koude ambachtelijke wisselende vleeswaren. De vleeswaren zijn huisgerookt en gegaard op onze American smoker! Great to share!

 

PORK BELLY BUNS | € 8,50

3 buns gevuld met gerookt buikspek, gemarineerd en gelakt met Hoisin dressing, crumble van pistache en cashew en ingelegde rode ui

PULLED PORK NACHOS | € 12,50

Warme tortillachips overladen met slow cooked varkensschouder, Café 100 watt bbq saus, jalapeño, gegratineerd met jong belegen kaas van kaasboerderij de Ruurhoeve, verse crème fraîche

 

NACHOS VEGA  | € 10,50

Warme tortillachips overladen met verschillende groenten, gegratineerd met jong belegen kaas van kaasboerderij de Ruurhoeve, jalapeño , avocado en verse crème fraîche

 

SMOKED CHICKEN WINGS | € 8,50

BBQ rubbed kippenvleugels (5st) bereid op onze American smoker, slow cooked voor de beste smaak!

 

BIERKAASJE | € 13,-

De smakelijke samenwerking tussen kaasboerderij de Ruurhoeve en de Stadsbrouwerij, hebben dit baby kaasje (500-600 gram) ter wereld gebracht. Geserveerd met balsamico biersiroop

TASTING PLATTER

Seperator

Voor als je niet kan kiezen…

I want it all! Een plank met verschillende gerechten, warm en koud. Laat u verrassen! Bijvoorbeeld: Charcuterie, Bun’s met buikspek, bierbitterballen, smoked wings, bierbostel brood, nacho’s pulled pork.

MET EEN GROEP ETEN & BORRELEN?

Seperator

X