VERGADEREN OF BIJEENKOMST?

Kies voor deze inspirerende locatie en verras uw gasten!

Seperator

LET OP! In verband met de maatregelen omtrent COVID-19 kunnen wij tijdelijk geen vergaderingen verzorgen. We zien je graag wanneer dit weer mogelijk is!

Stadsbrouwerij Eindhoven is gevestigd in de oude Schellensfabriek, aan de Dommel, midden in het centrum. Onze locatie is uitermate geschikt voor uw zakelijke evenementen; vergaderingen, recepties, workshops, besloten diners, seminars of zelfs kleinschalige beurzen!

 

Sfeer-en inspiratievolle locatie

Even weg van uit de standaard kantoorsetting doet vaak wonderen. Wij bieden daarom meerdere ruimtes aan waarin u met uw gezelschap een evenement kunt organiseren. Naast de beschikbaarheid van deze ruimtes kunnen wij u de gehele voorzien van catering. Nee, geen standaard bolletjes kaas met soep uit blik…. Wij bieden alleen maar ambachtelijke en huisgemaakte gerechten aan zodat u uw gasten écht verrast. En zeg nu eerlijk; met heerlijk eten en drinken wordt een zakelijke meeting toch alleen maar beter!

 

Veelzijdige locatie

Vanaf 10 personen tot 400…

  • Vergaderingen, seminars, presentaties
  • Feesten en partijen
  • Besloten diners
  • Rondleidingen
  • Proeverijen
  • Buffetten, BBQ’s, keuze diners, walking dinner
  • Ontbijt, lunch, diner, hapjes

EIGEN RUIMTE?

Op een unieke, sfeervolle locatie in hartje Eindhoven

Seperator

We hebben een sfeervol mini-proeflokaal (20 pers.) én een gezellig “mouthok” (60-70 pers.) met eigen binnentuin (+/- 120 pers met buiten erbij).
Maar u kunt natuurlijk een leuk gedeelte in ons grote proeflokaal krijgen; een borrelhoek, bar-gedeelte of een lange tafel…. En als klap op de vuurpijl is er een mogelijkheid tot het afhuren van de grote hallen voor grotere evenementen. De keuze is reuze! Maak even een afspraak zodat we samen met u de mogelijkheden kunnen bespreken.

CATERING MOGELIJKHEDEN

Bourgondische, ambachtelijke keuken

Seperator

Staat er niets voor u tussen? Contact ons dan even. Wij denken graag met u mee!

X