ONTDEK, ERVAAR & GENIET

Seperator

Voor de ultieme bierbeleving bij de bron, 14 taps met wisselende bieren in uiteenlopende stijlen, heerlijke (begeleidende) gerechten en een zonovergoten terras aan rivier de Dommel. Iets te vieren of gewoon een gezellig uitje met je vrienden, familie & collega’s?

 

Café 100 Watt, het proeflokaal van de 100watt brewery is dé unieke locatie voor uw partij of gezellige middag/avond uit. Midden in het hart van Eindhoven vind u ons proeflokaal in de karakteristieke oude Schellens fabriek.

ULTIEME BIERBELEVING

Seperator

  • Vele speciaalbieren uit eigen brouwerij
  • Huisgemaakte gerechten matchend met onze bieren
  • Hartje centrum met groot zonovergoten terras aan de Dommel
  • Sfeervolle binnentuin met klein cafe
  • De perfecte gelegenheid voor feesten & partijen
  • Uitgebreide rondleidingen door de brouwerij
  • Bierproeverijen met bijpassende hapjes
  • Seizoensgebonden Bierdiners
  • Vergadermogelijkheden

Proeflokaal tapt bijzonder bier met een mooi verhaal

Eeuwenlang telde Eindhoven meerdere bierbrouwerijen. Ze gingen echter een voor een op de fles. De laatste sloot zijn deuren in 1953, maar sinds 25 september 2015 wordt in de Lichtstad nieuwe brouwgeschiedenis geschreven. Stadsbrouwerij Eindhoven, gevestigd in een historisch industriepand aan de oever van de Dommel, raakt op stoom.

 

Het proeflokaal van Stadsbrouwerij Eindhoven oogt warm en strak tegelijkertijd. De eikenhouten vloer, de meubelen en de houten bar zorgen voor warmte. Toch kun je aan de ramen en het plafond goed zien dat je te gast bent in een oude fabriek. De tap, met zijn strakke, industriële vormgeving, sluit daar fraai bij aan. De brouwerij ligt ideaal: in het centrum van Eindhoven, vlak bij het fameuze Stratumseind. Het terras aan de oever van de Dommel biedt plaats aan 155 gasten. Daarnaast beschikt het proeflokaal over een ruime binnenplaats: ideaal voor feesten, partijen en een heerlijk zomerterras.

Bier mag dan een volksdrank zijn, het proeflokaal ademt in alle opzichten niveau. De inrichting is verzorgd, de muziek staat gedempt en je kunt een normaal gesprek met elkaar voeren. Wij bieden onze gasten de gelegenheid om op hun gemak van bier te genieten en de ware bierbelevenis te ervaren. Onze chefkok verwerkt onze bieren in zijn recepturen. Zodoende kunnen we mooie bijpassende hapjes serveren en is er de mogelijkheid voor een volledig diner. Daarnaast worden alle ingrediënten zo vers en eerlijk mogelijk ingekocht want wij staan niet alleen voor kwalitatief bier, alles hoort te kloppen. Het gaat om de totale beleving en daar hoort een goed verhaal bij.

EVENTS

Seperator

Filter evenementen

zat21mei14:00zat17:00MASTERCLASS14:00 - 17:00

zon22mei14:00zon16:00OPEN BEER PAIRING PROEVERIJ14:00 - 16:00

X