LET OP! In verband met de maatregelen omtrent COVID-19 bieden wij tijdelijk geen arrangementen aan. Wanneer dit wel weer kan, staan we graag voor je klaar met een gastvrije glimlach en een versgetapt biertje!
Voor de ultieme bierbeleving bij de bron, 14 taps met wisselende bieren in uiteenlopende stijlen, heerlijke (begeleidende) gerechten en een zonovergoten terras aan rivier de Dommel. Iets te vieren of gewoon een gezellig uitje met je vrienden, familie & collega’s?
Café 100 Watt, het proeflokaal van de Stadsbrouwerij Eindhoven is dé unieke locatie voor uw partij of gezellige middag/avond uit. Midden in het hart van Eindhoven vind u ons proeflokaal in de karakteristieke oude Schellens fabriek.
We hebben een sfeervol mini-proeflokaal (20 pers.) én een gezellig “mouthok” (60-70 pers.) met eigen binnentuin (+/- 120 pers met buiten erbij).
Maar u kunt natuurlijk een leuk gedeelte in ons grote proeflokaal krijgen; een borrelhoek, bar-gedeelte of een lange tafel…. En als klap op de vuurpijl is er een mogelijkheid tot het afhuren van de grote hallen voor grotere evenementen. De keuze is reuze! Maak even een afspraak zodat we samen met u de mogelijkheden kunnen bespreken.
Staat er niets voor u tussen? Contact ons dan even. Wij denken graag met u mee!
CHARCUTERIE
Mix van verschillende koude ambachtelijke wisselende vleeswaren. De vleeswaren zijn huisgerookt en gegaard op onze Ameri-can smoker!
**********************
BIERBROOD BIERKAAS (V)
Belegen bierkaas van kaasboerderij de Ruurhoeve gemaakt met onze Oude haas, ingelegde rode ui, 64 graden eitje, pompoen crème, balsamico-biersiroop
Of
BIERBROOD BAVETTE
Carpaccio van licht gerookte bavette van het heerlijke Holstein ras uit Postel. Met little gem, truffel salsa, hoisin dressing, inge-legde rode ui, avocado, crumble van pistache en cashew en belegen bierkaas
of
BIERBROOD BBQ KIP
BBQ rubbed kippendijtjes bereid op onze American smoker, little gem, jalapeños, tomaat, pickles
NACHO’S PULLED PORK
Sharing platter warme tortillachips overladen met slow cooked varkensschouder, bbq saus, jalapeño, jong belegen kaas van de Ruurhoeve en crème fraîche.
**********************
SMOKED CHICKEN
BBQ rubbed kippenbout, low and slow van de bbq, ongeëvenaard sappig en mals, gelakt met hoisin dressing
of
PORK BELLY
Slow cooked op de smoker, gelakt met bbq saus, crumble van pistache en cashew, 64 graden eitje
of
QUINOA SALADE (V)
Biologische quinoa, gegrilde ui, courgette, paprika, aubergine, avocado, pompoen en rode biet
of
NOORDZEE KABELJAUW
En papillotte van de bbq! Gesmoord in tomaat, ui, jalapeño, verse kruiden en limoen.
SANDWICHES BUFFET
Een mix van halve sandwiches bier vloerbrood, gemaakt met ons bier, gist en bostel! Met BBQ kip, Bierkaas van de Ruurhoeve gemaakt met ons bier en Bavette carpaccio, licht gerookt van onze Smoker!
**********************
RONDJE BIER BITTERBALLEN
Gemaakt met onze Oude haas en De Heeren van Eynthoven
NACHO’S PULLED PORK
Sharing platter tortillachips overladen met slow cooked varkensschouder, bbq saus, jalapeño, jong belegen kaas van de Ruur-hoeve en crème fraîche
**********************
240 VOLT BIER IJSJE
2 bollen 240 Volt bier-ijs, stroopwafel crumble en verse slagroom
SANDWICHES BUFFET
Een mix van halve sandwiches bier vloerbrood, gemaakt met ons bier, gist en bostel! Met BBQ kip, Bierkaas van de Ruurhoeve gemaakt met ons bier en Bavette carpaccio, licht gerookt van onze Smoker!
**********************
RONDJE BIER BITTERBALLEN
Gemaakt met onze Oude haas en De Heeren van Eynthoven.
**********************
HAMBURGER
100% rundvlees van het oerrund Saler uit Postel!
PULLED PORK
12 uur traag gegaarde varkensschouder met Café 100 watt bbq saus
SMOKED CHICKEN
BBQ rubbed kippenbout, low and slow van de bbq, ongeëvenaard sappig en mals, gelakt met hoisin dressing
**********************
240 VOLT BIER IJSJE
2 bollen 240 Volt bier-ijs, stroopwafel crumble en verse slagroom
AIOLI BEEFBURGER
100% rundvlees van het oerrund Saler (175 gram) uit Postel, avocado, pickles, little gem, ingelegde rode ui, aioli
BBQ CHEESEBURGER
100% rundvlees van het oerrund Saler uit Postel (175 gram) uit Postel, belegen bierkaas van kaasboerderij de Ruurhoeve, tomaat, ingelegde rode ui, little gem, pickles en Café 100 watt bbq saus
PULLED PORK BURGER
12 uur traag gegaarde varkensschouder, Café 100 watt BBQ saus, little gem, jalapeño, ingelegde rode ui, pickles
SMOKED CHICKEN BURGER
Bbq rubbed kippendijtjes bereid op onze American smoker, little gem, piccalilly crème, ingelegde rode ui, pickles, tomaat
GEGRILDE GROENTEN BURGER
Gegrilde ui, courgette, paprika, aubergine, verse aioli, little gem, avocado, ingelegde rode ui, verse aioli
2 bollen huisgemaakt 240 Volt bier-ijs, stroopwafel crumble en verse slagroom
CHARCUTERIE
Er worden planken met een mix van verschillende koude ambachtelijke
wisselende vleeswaren op tafel gezet. De vleeswaren zijn huisgerookt
en gegaard op onze American smoker!
Leuk om te delen en heerlijk bij de bieren
————————————————————————————
AIOLI BEEFBURGER
100% rundvlees van Saler rund (175 gram), avocado, augurk, little gem, rode ui, aioli. Geserveerd met verse friet en mayonaise en salade
PULLED PORK BURGER
12 uur traag gegaarde varkensschouder, huisgemaakte bbq saus, little gem,
jalapeño, rode ui, augurk.
Gegrilde groenten burger (v)
Gegrilde courgette, aubergine, paprika en ui, augurk, little gem, rode ui, aioli.
VLAAMS STOOFVLEES
Procureur van het Blonde d’Aquitaine rund uit Soerendonk (250 gram), voor 6 uur gestoofd in oude haas en Luikse stroop
BBQ CHICKEN
BBQ rubbed halve kip (550 gram), low and slow van de bbq, ongeëvenaard sappig en mals, gelakt met hoisin dressing
2 bollen huisgemaakt 240 Volt bier-ijs, stroopwafel crumble en verse slagroom
QUINOA SALADE
Biologische quinoa, gegrilde ui, courgette, paprika, aubergine, avocado, verse aioli
BAVETTE
Carpaccio van licht gerookte bavette van het heerlijke Holstein rund. Met truffel salsa, hoisin dressing, ingelegde rode ui, avocado, pompoen, crumble van pistache en cashew, belegen bierkaas
SMOKED PORK BELLY
Gerookt op onze American smoker, gemarineerd en gelakt met Hoisin dressing, crumble van pistache en cashew, 64 graden eitje
SALADE HEEZER GEITENKAAS
Verse biologische geitenkaas uit Heeze, rode biet, pompoen crème, quinoa, balsamico biersiroop, crumble van pistache en cashew, zoete olijven
*****************************
AIOLI BEEFBURGER
100% rundvlees van Saler rund (175 gram), avocado, augurk, little gem, rode ui, aioli
PULLED PORK BURGER
12 uur traag gegaarde varkensschouder, huisgemaakte bbq saus, little gem, jalapeño, rode ui, augurk
GEGRILDE GROENTEN BURGER
Gegrilde ui, courgette, paprika, aubergine, verse aioli, little gem, avocado, ingelegde rode ui, verse aioli
BBQ CHICKEN
BBQ rubbed kippenbout (350 gram), low and slow van de BBQ, ongeëvenaard sappig en mals, gelakt met hoisin dressing
VLAAMS STOOFVLEES
Procureur van het Blonde d’Aquitaine rund uit Soerendonk, voor 6 uur gestoofd in oude haas en Luikse stroop
——————————————————————–
2 bollen huisgemaakt 240 Volt bier-ijs, stroopwafel crumble en verse slagroom
HAMBURGER
100% rundvlees van het oerrund Saler uit Postel!
PULLED PORK
12 uur traag gegaarde varkensschouder met Café 100 watt BBQ saus
SMOKED CHICKEN
BBQ rubbed kippenbout, low and slow van de bbq, ongeëvenaard sappig en mals, gelakt met hoisin dressing
HAMBURGER
100% rundvlees van het oerrund Saler uit Postel!
PULLED PORK
12 uur traag gegaarde varkensschouder met Café 100 watt BBQ saus
SMOKED CHICKEN
BBQ rubbed kippenbout, low and slow van de bbq, ongeëvenaard sappig en mals, gelakt met hoisin dressing
NOORDZEE KABELJAUW
Uit de Smoker, gestoofd in tomaat, ui, jalapegnos, verse kruiden en limoen!
GEGRILDE GROENTEN (V)
Heerlijke gegrilde groenten uit het seizoen
VARKEN AAN ‘T SPIT + € 2,- p/p
De speenbig worden daags van te voren gepekeld en geprepareerd, daarna wordt hij minimaal 12 uur gegaard aan het spit. Het resultaat is een heerlijk ambachtelijk sappig speenvarken!
(Vanaf 30 personen)
2 bollen huisgemaakt 240 Volt bier-ijs, stroopwafel crumble en verse slagroom
Speedbiggen vanaf 20 kilo, we rekenen ongeveer een halve kilo vlees per persoon. Dit biggetje komt uit eigen wei en wordt duurzaam gehouden net over de grens in Postel. Deze buitenvarkens grazen heel de dag in de natuurlijke weiden. De speenbig worden daags van te voren gepekeld en geprepareerd. Daarna wordt hij minimaal 12 uur gegaard aan het spit.
Het resultaat is een heerlijk ambachtelijk sappig speenvarken! Het speedbiggetje wordt begeleid met bij passende saus en bijgerechten.
– Charcuterie; mix van verschillende koude ambachtelijke wisselende vleeswaren
– Bier bitterballen, gemaakt met onze Oude haas en De Heeren van Eynthoven
– Pulled pork nacho’s uit de oven
– Charcuterie; mix van verschillende koude ambachtelijke wisselende vleeswaren
– Bier bitterballen, gemaakt met onze Oude haas en De Heeren van Eynthoven
– Brioche pork belly, brioche gevuld met gerookt buikspek. Gemarineerd en gelakt met BBQ saus
– Pulled pork nacho’s uit de oven
– Smoked chicken, kip spiesje met hoisin saus
– Brioche met licht gerookte bavette, hoisin en truffel salsa
– Bier bitterballen, vanonze Oude haas en De Heeren van Eynthoven
– Brioche pork belly, brioche gevuld met gerookt buikspek. Gemarineerd en gelakt met BBQ saus
– Mini sandwich pulled pork
– Smoked chicken, kip spiesje met hoisin dressing
– Bolletje huisgemaakt 240 volt bier ijs
CHARCUTERIE
Mix van verschillende koude ambachtelijke wisselende vleeswaren. De vleeswaren zijn huisgerookt en gegaard op onze Ameri-can smoker!
**********************
BIERBROOD BIERKAAS (V)
Belegen bierkaas van kaasboerderij de Ruurhoeve gemaakt met onze Oude haas, ingelegde rode ui, 64 graden eitje, pompoen crème, balsamico-biersiroop
Of
BIERBROOD BAVETTE
Carpaccio van licht gerookte bavette van het heerlijke Holstein ras uit Postel. Met little gem, truffel salsa, hoisin dressing, inge-legde rode ui, avocado, crumble van pistache en cashew en belegen bierkaas
of
BIERBROOD BBQ KIP
BBQ rubbed kippendijtjes bereid op onze American smoker, little gem, jalapeños, tomaat, pickles
NACHO’S PULLED PORK
Sharing platter warme tortillachips overladen met slow cooked varkensschouder, bbq saus, jalapeño, jong belegen kaas van de Ruurhoeve en crème fraîche.
**********************
SMOKED CHICKEN
BBQ rubbed kippenbout, low and slow van de bbq, ongeëvenaard sappig en mals, gelakt met hoisin dressing
of
PORK BELLY
Slow cooked op de smoker, gelakt met bbq saus, crumble van pistache en cashew, 64 graden eitje
of
QUINOA SALADE (V)
Biologische quinoa, gegrilde ui, courgette, paprika, aubergine, avocado, pompoen en rode biet
of
NOORDZEE KABELJAUW
En papillotte van de bbq! Gesmoord in tomaat, ui, jalapeño, verse kruiden en limoen.
SANDWICHES BUFFET
Een mix van halve sandwiches bier vloerbrood, gemaakt met ons bier, gist en bostel! Met BBQ kip, Bierkaas van de Ruurhoeve gemaakt met ons bier en Bavette carpaccio, licht gerookt van onze Smoker!
**********************
RONDJE BIER BITTERBALLEN
Gemaakt met onze Oude haas en De Heeren van Eynthoven
NACHO’S PULLED PORK
Sharing platter tortillachips overladen met slow cooked varkensschouder, bbq saus, jalapeño, jong belegen kaas van de Ruur-hoeve en crème fraîche
**********************
240 VOLT BIER IJSJE
2 bollen 240 Volt bier-ijs, stroopwafel crumble en verse slagroom
SANDWICHES BUFFET
Een mix van halve sandwiches bier vloerbrood, gemaakt met ons bier, gist en bostel! Met BBQ kip, Bierkaas van de Ruurhoeve gemaakt met ons bier en Bavette carpaccio, licht gerookt van onze Smoker!
**********************
RONDJE BIER BITTERBALLEN
Gemaakt met onze Oude haas en De Heeren van Eynthoven.
**********************
HAMBURGER
100% rundvlees van het oerrund Saler uit Postel!
PULLED PORK
12 uur traag gegaarde varkensschouder met Café 100 watt bbq saus
SMOKED CHICKEN
BBQ rubbed kippenbout, low and slow van de bbq, ongeëvenaard sappig en mals, gelakt met hoisin dressing
**********************
240 VOLT BIER IJSJE
2 bollen 240 Volt bier-ijs, stroopwafel crumble en verse slagroom
AIOLI BEEFBURGER
100% rundvlees van het oerrund Saler (175 gram) uit Postel, avocado, pickles, little gem, ingelegde rode ui, aioli
BBQ CHEESEBURGER
100% rundvlees van het oerrund Saler uit Postel (175 gram) uit Postel, belegen bierkaas van kaasboerderij de Ruurhoeve, tomaat, ingelegde rode ui, little gem, pickles en Café 100 watt bbq saus
PULLED PORK BURGER
12 uur traag gegaarde varkensschouder, Café 100 watt BBQ saus, little gem, jalapeño, ingelegde rode ui, pickles
SMOKED CHICKEN BURGER
Bbq rubbed kippendijtjes bereid op onze American smoker, little gem, piccalilly crème, ingelegde rode ui, pickles, tomaat
GEGRILDE GROENTEN BURGER
Gegrilde ui, courgette, paprika, aubergine, verse aioli, little gem, avocado, ingelegde rode ui, verse aioli
2 bollen huisgemaakt 240 Volt bier-ijs, stroopwafel crumble en verse slagroom
CHARCUTERIE
Er worden planken met een mix van verschillende koude ambachtelijke
wisselende vleeswaren op tafel gezet. De vleeswaren zijn huisgerookt
en gegaard op onze American smoker!
Leuk om te delen en heerlijk bij de bieren
————————————————————————————
AIOLI BEEFBURGER
100% rundvlees van Saler rund (175 gram), avocado, augurk, little gem, rode ui, aioli. Geserveerd met verse friet en mayonaise en salade
PULLED PORK BURGER
12 uur traag gegaarde varkensschouder, huisgemaakte bbq saus, little gem,
jalapeño, rode ui, augurk.
Gegrilde groenten burger (v)
Gegrilde courgette, aubergine, paprika en ui, augurk, little gem, rode ui, aioli.
VLAAMS STOOFVLEES
Procureur van het Blonde d’Aquitaine rund uit Soerendonk (250 gram), voor 6 uur gestoofd in oude haas en Luikse stroop
BBQ CHICKEN
BBQ rubbed halve kip (550 gram), low and slow van de bbq, ongeëvenaard sappig en mals, gelakt met hoisin dressing
2 bollen huisgemaakt 240 Volt bier-ijs, stroopwafel crumble en verse slagroom
QUINOA SALADE
Biologische quinoa, gegrilde ui, courgette, paprika, aubergine, avocado, verse aioli
BAVETTE
Carpaccio van licht gerookte bavette van het heerlijke Holstein rund. Met truffel salsa, hoisin dressing, ingelegde rode ui, avocado, pompoen, crumble van pistache en cashew, belegen bierkaas
SMOKED PORK BELLY
Gerookt op onze American smoker, gemarineerd en gelakt met Hoisin dressing, crumble van pistache en cashew, 64 graden eitje
SALADE HEEZER GEITENKAAS
Verse biologische geitenkaas uit Heeze, rode biet, pompoen crème, quinoa, balsamico biersiroop, crumble van pistache en cashew, zoete olijven
*****************************
AIOLI BEEFBURGER
100% rundvlees van Saler rund (175 gram), avocado, augurk, little gem, rode ui, aioli
PULLED PORK BURGER
12 uur traag gegaarde varkensschouder, huisgemaakte bbq saus, little gem, jalapeño, rode ui, augurk
GEGRILDE GROENTEN BURGER
Gegrilde ui, courgette, paprika, aubergine, verse aioli, little gem, avocado, ingelegde rode ui, verse aioli
BBQ CHICKEN
BBQ rubbed kippenbout (350 gram), low and slow van de BBQ, ongeëvenaard sappig en mals, gelakt met hoisin dressing
VLAAMS STOOFVLEES
Procureur van het Blonde d’Aquitaine rund uit Soerendonk, voor 6 uur gestoofd in oude haas en Luikse stroop
——————————————————————–
2 bollen huisgemaakt 240 Volt bier-ijs, stroopwafel crumble en verse slagroom
HAMBURGER
100% rundvlees van het oerrund Saler uit Postel!
PULLED PORK
12 uur traag gegaarde varkensschouder met Café 100 watt BBQ saus
SMOKED CHICKEN
BBQ rubbed kippenbout, low and slow van de bbq, ongeëvenaard sappig en mals, gelakt met hoisin dressing
HAMBURGER
100% rundvlees van het oerrund Saler uit Postel!
PULLED PORK
12 uur traag gegaarde varkensschouder met Café 100 watt BBQ saus
SMOKED CHICKEN
BBQ rubbed kippenbout, low and slow van de bbq, ongeëvenaard sappig en mals, gelakt met hoisin dressing
NOORDZEE KABELJAUW
Uit de Smoker, gestoofd in tomaat, ui, jalapegnos, verse kruiden en limoen!
GEGRILDE GROENTEN (V)
Heerlijke gegrilde groenten uit het seizoen
VARKEN AAN ‘T SPIT + € 2,- p/p
De speenbig worden daags van te voren gepekeld en geprepareerd, daarna wordt hij minimaal 12 uur gegaard aan het spit. Het resultaat is een heerlijk ambachtelijk sappig speenvarken!
(Vanaf 30 personen)
2 bollen huisgemaakt 240 Volt bier-ijs, stroopwafel crumble en verse slagroom
Speedbiggen vanaf 20 kilo, we rekenen ongeveer een halve kilo vlees per persoon. Dit biggetje komt uit eigen wei en wordt duurzaam gehouden net over de grens in Postel. Deze buitenvarkens grazen heel de dag in de natuurlijke weiden. De speenbig worden daags van te voren gepekeld en geprepareerd. Daarna wordt hij minimaal 12 uur gegaard aan het spit.
Het resultaat is een heerlijk ambachtelijk sappig speenvarken! Het speedbiggetje wordt begeleid met bij passende saus en bijgerechten.
– Charcuterie; mix van verschillende koude ambachtelijke wisselende vleeswaren
– Bier bitterballen, gemaakt met onze Oude haas en De Heeren van Eynthoven
– Pulled pork nacho’s uit de oven
– Charcuterie; mix van verschillende koude ambachtelijke wisselende vleeswaren
– Bier bitterballen, gemaakt met onze Oude haas en De Heeren van Eynthoven
– Brioche pork belly, brioche gevuld met gerookt buikspek. Gemarineerd en gelakt met BBQ saus
– Pulled pork nacho’s uit de oven
– Smoked chicken, kip spiesje met hoisin saus
– Brioche met licht gerookte bavette, hoisin en truffel salsa
– Bier bitterballen, vanonze Oude haas en De Heeren van Eynthoven
– Brioche pork belly, brioche gevuld met gerookt buikspek. Gemarineerd en gelakt met BBQ saus
– Mini sandwich pulled pork
– Smoked chicken, kip spiesje met hoisin dressing
– Bolletje huisgemaakt 240 volt bier ijs