100 Marathons in 100 dagen

100 Marathons in 100 dagen…

 

100 Marathons in 100 dagen; Adrian Kostera uit Grubbenvorst , Ultrasporter, is reeds gestart met deze ambitieuze, fysieke, maar vooral ook mentále uitdaging. Adrian (33) besloot in 2016 het roer volledig om te gooien. Hij stopte met roken, koos voor een gezondere levensstijl en zocht naar doelstellingen die hierbij aansloten. In het Guinness Book of Records vond Adrian zijn inspiratie. Een Amerikaanse triatleet had in het verleden 50 “Iron Mans” volbracht in evenzoveel dagen.

Voor de volledigheid: Een “Iron Man” is 3,86km zwemmen, 180,2km fietsen en 42,195km lopen.

 

Adrian besloot er 100 te gaan doen. Niet 100 in zijn verdere bestaan, nee, 100 in 100 dagen. Een idee is geboren, Adrian begint met de weg naar zijn ultieme doel. Het volbrengen van deze “onmogelijke prestatie” en een vermelding in het Guinness Book of Records als gevolg hiervan.

Adrian trok de stoute (loop)schoenen aan voor zijn eerste doelstelling: de marathonafstand volbrengen. Na enkele maanden volbracht Adrian de Marathon van Etten-Leur, wat het eigenlijke startschot was als duursporter en dagelijkse trainingen volgde. Adrian liep in 2018 zijn eerste Iron Man in Maastricht terwijl hij amper kon zwemmen.

Na afloop was hij nog topfit… Vele fysieke en mentale uitdagingen volgden: 100km hardlopen, 480km van Venlo naar West-Kapelle en terug, WK Double Ultra Triatlon (7,6km zwemmen, 360km fietsen, 84,4km lopen) waar Adrian overall als 4e eindigde.

De volgende uitdaging is nu dus 100 Marathons in evenzoveel opeenvolgende dagen lopen, welke Adrian vooral in zijn woonplaats Grubbenvorst gaat ondernemen.Adrian krijgt support van eenieder die met hem mee wil lopen. Of dit nu een klein rondje is of de gehele marathon, alle support is welkom en het gezelschap is fijn.

Stadsbrouwerij Eindhoven en enkele andere partners steunen Adrian op zijn weg naar zijn ultieme doel. Adrian neemt 13 Oktober deel aan de Marathon van Eindhoven, wat zijn 8e Marathon zal zijn in 8 dagen tijd. Adrian zal na het volbrengen van zijn 100 marathons voor alle geïnteresseerden een inspiratiesessie houden bij de Stadsbrouwerij, hierover later meer.

Loop zondag 13 oktober met Adrian mee met “Eindhovens mooiste” en geniet van een welverdiend finisher-bier, welke je ontvangt van Stadbrouwerij Eindhoven en Jumbo Eindhoven.

Stadsbrouwerij Eindhoven ligt direct aan het parcours van de Marathon en zal voor het 2e jaar op rij fungeren als het “Jumbo 10 KM hospitality-huis”.

Stadsbrouwerij Eindhoven en Jumbo Marathon festival:

  • Gratis garderobe voor alle lopers bij Stadsbrouwerij Eindhoven
  • Finisherbier
  • Springkussen voor de kids
  • DJ
  • Overdekt en verwarmd

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

X