VERSATILE LOCATION!

For your events!

Seperator

Try the ultimate beer experience at its source; 14 taps with may beers in different styles, delicious complementing dishes and a sun-drenched terrace by the River Dommel. Have you something to celebrate or would just like a nice outing with your friends, family and colleagues?

 

Café 100 Watt, the tasting room of the Stadsbrouwerij Eindhoven is the unique location for your party, or a pleasant afternoon or evening out. Right in the heart of Eindhoven you will find our tasting room in the distinctive old Schellens factory.

UNIQUE & ATMOSPHERIC!

With a view of the brewing kettles and the Dommel

Seperator

  • Meetings, seminars, presentations
  • Parties
  • Private dinners
  • Guided tours
  • Tastings
  • Buffets, BBQ’s, diners, walking dinner
  • Breakfast, lunch, dinner, snacks
  • Weddings

PRIVATE SPACE?

On a unique, atmospheric location in the center of Eindhoven

Seperator

We have an attractive mini-tasting room (20 people) and a cozy “malt loft” (60-70 people) with its own courtyard (+/- 120 people with outside).

But of course you can get a nice space in our large tasting room; a drinks corner, bar section or a long table …. And on top of that all, there is a possibility to rent out a large hall for larger events. The choice is yours! You can make an appointment so that we can discuss the possibilities together.

CATERING POSSIBILITIES

Burgundian, traditional kitchen

Seperator

Do you have other questions? Please contact us. We like to think along with you!

 

    LUNCH & VERGADER ARRANGEMENTEN

    * (Beschikbaar vanaf 10 personen)

    Seperator

     

    ALLURE | VERWENNERIJTJE 12,5 pp

    Verwennerijtje van verschillende warme en koude gerechten | variërend | geserveerd op grote planken | bijvoorbeeld; bierbitterballen, nacho’s pulled pork, mini sandwiches, soep van de dag, bierkazen en charcuterie | laat je verrassen!

     

    WITTE DAME | BIERBOSTEL-SANDWICHES 13,5 pp

    Verschillende sandwiches geserveerd op grote planken, met soep van de dag vooraf geserveerd. Al onze sandwiches zijn op ambachtelijke wijze gemaakt met onze bierbostel. Wij houden wij rekening met belangrijke eetwensen.

     

    SOEP VAN DE DAG

    Seperator

    EGG SALAD SANDWICH

    Huisgemaakte salade van ei | bosui | savoracrème

    PULLED PORK SANDWICH

    12 uur traag gegaarde varkensschouder | BBQ saus | belegen bierkaas met ‘Oude Haas’ | little gem | jalapeño

    SMOKED SALMON SANDWICH

    Zalm gemarineerd in onze ‘Witte Dame’ | gerookt op onze American smoker | avocado

    BBQ CHICKEN SANDWICH

    BBQ rubbed kippendij | hoisinsaus | little gem | tomaat | zoetzure rode ui

     

    400 VOLT | DAG ARRANGEMENT 35 pp

    DE HELE DAG BOURGONDISCH GENIETEN !

     

    SANDWICH LUNCH

    Een soep van de dag en een mix van kleine sandwiches; egg salad, pulled pork, smoked salmon en BBQ chicken. Al onze sandwiches zijn op ambachtelijke wijze gemaakt met onze bierbostel.

    Seperator

    BIERBITTERBALLEN

    Huisgemaakt | rundvlees van Boeuf Nature uit Postel | met de speciaal gekozen bieren ‘Oude Haas en ‘Heeren van Eynthoven’ | zonder kleur- en smaakstoffen | mosterd

    Seperator

    BBQ BUFFET

    Dit buffet wordt geserveerd met Roast potatoes, bij passende sauzen, breekbrood, gemengde salade en een cous-cous salade. Wij houden wij rekening met belangrijke eetwensen. Voor de vegetarische medemens zullen speciale gerechten gemaakt worden uit de keuken.

    MINI BURGER

    100% rundvlees van Boeuf Nature uit Postel | 80 gram

    PULLED PORK

    12 uur traag gegaarde varkensschouder | BBQ saus

    CHERRY COKE RIBS

    Fall of the bone | dik bevleesde varkensrib

    BBQ CHICKEN

    Gebakken BBQ rubbed kippendij | hoisinsaus

     

    BURGERMENU | 14 pp

    * (Beschikbaar vanaf 10 personen)

    Seperator

    MAAK EEN KEUZE UIT:

     

    TRUFFLE

    100% rundvlees | 175 gram | rucola | truffelcrème | zongedroogde tomaat | zoetzure rode ui

    PULLED PORK

    12 uur traag gegaarde varkensschouder | BBQ saus | little gem | jalapeño | zoetzure rode ui

    VEGGIE

    Gerookte knolselderij | low & slow gegaard | vadouvan | savoracrème | gefrituurde uienring | little gem | zoetzure rode ui

    CHEESE

    100% rundvlees | 175 gram | mozzarella stick | belegen bierkaas met ‘Oude Haas’ | little gem | chipotlecrème | zoet-zure rode ui | augurk

    AIOLI

    100% rundvlees | 175 gram | aioli | little gem | zoetzure rode ui

     

     

    De burgers worden geserveerd met heerlijke verse friet, mayonaise en een frisse salade!

    KEUZEMENU 50 WATT | 21,5 pp

    *(Beschikbaar vanaf 10 personen)

    Seperator

    SOUP OF THE DAY

    Geserveerd met breekbrood

    Seperator

    MAAK EEN KEUZE UIT:

     

    TRUFFLE BURGER

    100% rundvlees | 175 gram | rucola | truffelcrème | zongedroogde tomaat | zoetzure rode ui

    PULLED PORK BURGER

    12 uur traag gegaarde varkensschouder | BBQ saus | little gem | jalapeño | zoetzure rode ui

    VEGGIE BURGER

    Gerookte knolselderij | low & slow gegaard | vadouvan | savoracrème | gefrituurde uienring | little gem | zoetzure rode ui

    SLOW-COOKED BEEF

    Gerookt op onze American Smoker | 12 uur langzaam gegaard | bospeen | pastinaak | sjalot | knofl ook | ‘Oude Haas’ kalfsjus

    TIGER SHRIMPS

    6 hele gamba’s | chipotle-knofl ookolie | breekbrood

    Het 50 Watt menu wordt geserveerd met heerlijke verse frites, mayonaise en een frisse salade!

     

     

    DESSERT | ZOETE PROEVERIJ | 5,5 pp

    Laat je verrassen met een heerlijke proeverij van zoete lekkernijen!

     

    KEUZEMENU 100 WATT | 27,5 pp

    *(Beschikbaar vanaf 10 personen)

    Seperator

    PROEVERIJ A LA CHEF

    Selectie van warme en koude voorgerechten

    Seperator

    MAAK EEN KEUZE UIT:
    TRUFFLE BURGER

    100% rundvlees | 175 gram | rucola | truffelcrème | zongedroogde tomaat | zoetzure rode ui

    PULLED PORK BURGER

    12 uur traag gegaarde varkensschouder | BBQ saus | little gem | jalapeño | zoetzure rode ui

    VEGGIE BURGER

    Gerookte knolselderij | low & slow gegaard | vadouvan | savoracrème | gefrituurde uienring | little gem | zoetzure rode ui

    SLOW-COOKED BEEF BURGER

    Gerookt op onze American Smoker | 12 uur langzaam gegaard | bospeen | pastinaak | sjalot | knofl ook | ‘Oude Haas’ kalfsjus

    TIGER SHRIMPS

    6 hele gamba’s | chipotle-knofl ookolie | breekbrood

    FALAFEL BURGER

    Vegetarische burger van kikkererwten | avocado | aioli | little gem | zoetzure rode ui | augurk

     

    De hoofdgerechten worden geserveerd met heerlijke verse friet, mayonaise en een frisse salade!

     

     

    DESSERT | ZOETE PROEVERIJ | 5,5 pp

    Laat je verrassen met een heerlijke proeverij van zoete lekkernijen!

     

    BBQ BUFFET | 22,50 p.p

    *(Beschikbaar vanaf 20 personen)

    Seperator

    Onze specials van de BBQ en American Smoker:

    MINI BURGER

    100% rundvlees van Boeuf Nature uit Postel | 80 gram

    PULLED PORK

    12 uur traag gegaarde varkensschouder | BBQ saus

    CHERRY COKE RIBS

    Fall of the bone | gegaard in de Cherry Coke

    BBQ CHICKEN

    Gebakken BBQ rubbed kippendij | hoisinsaus

    ROAST POTATOES
    VERS GEBAKKEN BREEKBROOD
    BIJPASSENDE SAUZEN
    FRISSE GEMENGDE SALADE UIT ‘T SEIZOEN
    COUSCOUS SALADE

     

    SPICE UP YOUR BUFFET!

    Onderstaande gerechten kunt u extra toevoegen of in plaats van de bovenstaande gerechten

    KNOLSELDERIJ // i.p.v. +0

    Gerookte knolselderij | low & slow gegaard | vadouvan | gegrilde groenten

    KALFSUKADE // +3

    Smeltend zachte sukade van Hollands kalf | 12 uur gegaard in ‘Witte koning’ met tomaat

    SMOKED SALMON // +4

    Zalm gemarineerd in ‘Witte Koning’ | dille | citrus | gerookt op onze American smoker

    VARKEN AAN ’T SPIT // +4

    (Vanaf 30 personen) De speenbig worden daags van te voren gepekeld en geprepareerd, daarna wordt hij minimaal 12 uur gegaard aan het spit. Het resultaat is een heerlijk ambachtelijk sappig speenvarken!

    ZOETE PROEVERIJ // +5,5

    Laat je verrassen met een heerlijke proeverij van zoete lekkernijen!

     

    BORREL 15 Watt | 5,75 PP

    Seperator

    BIERBITTERBALLEN

    Huisgemaakt | rundvlees van Boeuf Nature uit Postel | met de speciaal gekozen bieren ‘Oude Haas en ‘Heeren van Eynthoven’ | zonder kleur- en smaakstoffen | mosterd

    GEPEKELDE ROSBIEF

    In Provençaalse kruiden gepekelde rosbief van Boeuf Nature uit Postel | krokant sandwichbrood met bostel | truffel-crème

    BRIOCHE PULLED PORK

    12 uur traag gegaarde varkensschouder | BBQ saus | little gem | jalapeño | zoetzure rode ui

     

     

    BORREL 50 Watt | 8,75 PP

    Seperator

    BIERBITTERBALLEN

    Huisgemaakt | rundvlees van Boeuf Nature uit Postel | met de speciaal gekozen bieren ‘Oude Haas en ‘Heeren van Eynthoven’ | zonder kleur- en smaakstoffen | mosterd

    GEPEKELDE ROSBIEF

    In Provençaalse kruiden gepekelde rosbief van Boeuf Nature uit Postel | krokant sandwichbrood met bostel | truffel-crème

    BRIOCHE PULLED PORK

    12 uur traag gegaarde varkensschouder | BBQ saus | little gem | jalapeño | zoetzure rode ui

    SMOKED SALMON BRIOCHE

    Zalm gemarineerd in ‘Witte Dame’ | dille | citrus | gerookt op onze American smoker

     

     

    BORREL 100 Watt | 10,75 PP

    Seperator

    BIERBITTERBALLEN

    Huisgemaakt | rundvlees van Boeuf Nature uit Postel | met de speciaal gekozen bieren ‘Oude Haas en ‘Heeren van Eynthoven’ | zonder kleur- en smaakstoffen | mosterd

    GEPEKELDE ROSBIEF

    In Provençaalse kruiden gepekelde rosbief van Boeuf Nature uit Postel | krokant sandwichbrood met bostel | truffel-crème

    BRIOCHE PULLED PORK

    12 uur traag gegaarde varkensschouder | BBQ saus | little gem | jalapeño | zoetzure rode ui

    SMOKED SALMON BRIOCHE

    Zalm gemarineerd in ‘Witte Dame’ | dille | citrus | gerookt op onze American smoker

    PORK BELLY BUN

    Buikspek gerookt op onze American smoker | 12 uur gegaard low & slow | hoisin

    X