Try the ultimate beer experience at its source; 14 taps with may beers in different styles, delicious complementing dishes and a sun-drenched terrace by the River Dommel. Have you something to celebrate or would just like a nice outing with your friends, family and colleagues?
Café 100 Watt, the tasting room of the Stadsbrouwerij Eindhoven is the unique location for your party, or a pleasant afternoon or evening out. Right in the heart of Eindhoven you will find our tasting room in the distinctive old Schellens factory.
We have an attractive mini-tasting room (20 people) and a cozy “malt loft” (60-70 people) with its own courtyard (+/- 120 people with outside).
But of course you can get a nice space in our large tasting room; a drinks corner, bar section or a long table …. And on top of that all, there is a possibility to rent out a large hall for larger events. The choice is yours! You can make an appointment so that we can discuss the possibilities together.
Do you have other questions? Please contact us. We like to think along with you!
* (Beschikbaar vanaf 10 personen)
Verwennerijtje van verschillende warme en koude gerechten | variërend | geserveerd op grote planken | bijvoorbeeld; bierbitterballen, nacho’s pulled pork, mini sandwiches, soep van de dag, bierkazen en charcuterie | laat je verrassen!
Verschillende sandwiches geserveerd op grote planken, met soep van de dag vooraf geserveerd. Al onze sandwiches zijn op ambachtelijke wijze gemaakt met onze bierbostel. Wij houden wij rekening met belangrijke eetwensen.
Huisgemaakte salade van ei | bosui | savoracrème
12 uur traag gegaarde varkensschouder | BBQ saus | belegen bierkaas met ‘Oude Haas’ | little gem | jalapeño
Zalm gemarineerd in onze ‘Witte Dame’ | gerookt op onze American smoker | avocado
BBQ rubbed kippendij | hoisinsaus | little gem | tomaat | zoetzure rode ui
Een soep van de dag en een mix van kleine sandwiches; egg salad, pulled pork, smoked salmon en BBQ chicken. Al onze sandwiches zijn op ambachtelijke wijze gemaakt met onze bierbostel.
Huisgemaakt | rundvlees van Boeuf Nature uit Postel | met de speciaal gekozen bieren ‘Oude Haas en ‘Heeren van Eynthoven’ | zonder kleur- en smaakstoffen | mosterd
Dit buffet wordt geserveerd met Roast potatoes, bij passende sauzen, breekbrood, gemengde salade en een cous-cous salade. Wij houden wij rekening met belangrijke eetwensen. Voor de vegetarische medemens zullen speciale gerechten gemaakt worden uit de keuken.
100% rundvlees van Boeuf Nature uit Postel | 80 gram
12 uur traag gegaarde varkensschouder | BBQ saus
Fall of the bone | dik bevleesde varkensrib
Gebakken BBQ rubbed kippendij | hoisinsaus
* (Beschikbaar vanaf 10 personen)
100% rundvlees | 175 gram | rucola | truffelcrème | zongedroogde tomaat | zoetzure rode ui
12 uur traag gegaarde varkensschouder | BBQ saus | little gem | jalapeño | zoetzure rode ui
Gerookte knolselderij | low & slow gegaard | vadouvan | savoracrème | gefrituurde uienring | little gem | zoetzure rode ui
100% rundvlees | 175 gram | mozzarella stick | belegen bierkaas met ‘Oude Haas’ | little gem | chipotlecrème | zoet-zure rode ui | augurk
100% rundvlees | 175 gram | aioli | little gem | zoetzure rode ui
*(Beschikbaar vanaf 10 personen)
Geserveerd met breekbrood
100% rundvlees | 175 gram | rucola | truffelcrème | zongedroogde tomaat | zoetzure rode ui
12 uur traag gegaarde varkensschouder | BBQ saus | little gem | jalapeño | zoetzure rode ui
Gerookte knolselderij | low & slow gegaard | vadouvan | savoracrème | gefrituurde uienring | little gem | zoetzure rode ui
Gerookt op onze American Smoker | 12 uur langzaam gegaard | bospeen | pastinaak | sjalot | knofl ook | ‘Oude Haas’ kalfsjus
6 hele gamba’s | chipotle-knofl ookolie | breekbrood
Laat je verrassen met een heerlijke proeverij van zoete lekkernijen!
*(Beschikbaar vanaf 10 personen)
Selectie van warme en koude voorgerechten
100% rundvlees | 175 gram | rucola | truffelcrème | zongedroogde tomaat | zoetzure rode ui
12 uur traag gegaarde varkensschouder | BBQ saus | little gem | jalapeño | zoetzure rode ui
Gerookte knolselderij | low & slow gegaard | vadouvan | savoracrème | gefrituurde uienring | little gem | zoetzure rode ui
Gerookt op onze American Smoker | 12 uur langzaam gegaard | bospeen | pastinaak | sjalot | knofl ook | ‘Oude Haas’ kalfsjus
6 hele gamba’s | chipotle-knofl ookolie | breekbrood
Vegetarische burger van kikkererwten | avocado | aioli | little gem | zoetzure rode ui | augurk
Laat je verrassen met een heerlijke proeverij van zoete lekkernijen!
*(Beschikbaar vanaf 20 personen)
Onze specials van de BBQ en American Smoker:
100% rundvlees van Boeuf Nature uit Postel | 80 gram
12 uur traag gegaarde varkensschouder | BBQ saus
Fall of the bone | gegaard in de Cherry Coke
Gebakken BBQ rubbed kippendij | hoisinsaus
Onderstaande gerechten kunt u extra toevoegen of in plaats van de bovenstaande gerechten
Gerookte knolselderij | low & slow gegaard | vadouvan | gegrilde groenten
Smeltend zachte sukade van Hollands kalf | 12 uur gegaard in ‘Witte koning’ met tomaat
Zalm gemarineerd in ‘Witte Koning’ | dille | citrus | gerookt op onze American smoker
(Vanaf 30 personen) De speenbig worden daags van te voren gepekeld en geprepareerd, daarna wordt hij minimaal 12 uur gegaard aan het spit. Het resultaat is een heerlijk ambachtelijk sappig speenvarken!
Laat je verrassen met een heerlijke proeverij van zoete lekkernijen!
Huisgemaakt | rundvlees van Boeuf Nature uit Postel | met de speciaal gekozen bieren ‘Oude Haas en ‘Heeren van Eynthoven’ | zonder kleur- en smaakstoffen | mosterd
In Provençaalse kruiden gepekelde rosbief van Boeuf Nature uit Postel | krokant sandwichbrood met bostel | truffel-crème
12 uur traag gegaarde varkensschouder | BBQ saus | little gem | jalapeño | zoetzure rode ui
Huisgemaakt | rundvlees van Boeuf Nature uit Postel | met de speciaal gekozen bieren ‘Oude Haas en ‘Heeren van Eynthoven’ | zonder kleur- en smaakstoffen | mosterd
In Provençaalse kruiden gepekelde rosbief van Boeuf Nature uit Postel | krokant sandwichbrood met bostel | truffel-crème
12 uur traag gegaarde varkensschouder | BBQ saus | little gem | jalapeño | zoetzure rode ui
Zalm gemarineerd in ‘Witte Dame’ | dille | citrus | gerookt op onze American smoker
Huisgemaakt | rundvlees van Boeuf Nature uit Postel | met de speciaal gekozen bieren ‘Oude Haas en ‘Heeren van Eynthoven’ | zonder kleur- en smaakstoffen | mosterd
In Provençaalse kruiden gepekelde rosbief van Boeuf Nature uit Postel | krokant sandwichbrood met bostel | truffel-crème
12 uur traag gegaarde varkensschouder | BBQ saus | little gem | jalapeño | zoetzure rode ui
Zalm gemarineerd in ‘Witte Dame’ | dille | citrus | gerookt op onze American smoker
Buikspek gerookt op onze American smoker | 12 uur gegaard low & slow | hoisin