Bierdiner 21 april!
Bier en lekker eten gaat natuurlijk hand in hand. Door de diversiteit aan bieren en de mooie complexen smaken die onze bieren hebben is het altijd een feest om dit te combineren met al het lekkers wat bij ons uit de keuken komt.
Tijdens ons bierdiner op 21 april serveren wij mooie exclusieve gerechten. Daar matchen we het perfecte bier bij voor de totale smaakbeleving! De gerechten zijn seizoensgebonden en met de bieren erbij beloofd dit weer een heerlijk menu te worden.
In’s & outs:
▪️ 4 Gangen diner incl. amuse
▪️ 45,- p.p
▪️ Maak jouw avond compleet met een bierpairing voor 20,- p.p.
LUXE 4 GANGEN MENU
Ceviche
Zeebaars – leche de tigre met Euforie 3 – passievrucht – cherry tomaat – mango
Ossehaas
Risotto – krokant van Parmezaanse kaas – balsamico siroop
Kalf & Gamba
Witte asperge – witte wijn-limoensaus – doperwten crème
Dessert
Honing panna cotta – roomijs van laurier en citroenschil – bosvruchten gel
LUXE 4 GANGEN MENU VEGA
Daikon Rettich
Den miso lak – leche de tigre met Euforie 3 – passievrucht – cherry tomaat – mango
Knolselderij
Risotto – 64°C eitje – krokant van Parmezaanse kaas – cacao-espresso siroop
Tartelette
Comté – bereidingen van ui – witte asperge – witte wijn-limoensaus
Dessert
Honing panna cotta – roomijs van laurier en citroenschil – bosvruchten gel