IETS TE VIEREN?

Seperator

Stadsbrouwerij Eindhoven is de perfecte locatie voor uw feest of partij! Midden in het centrum van Eindhoven op een unieke locatie in de oude Schellensfabriek vind je onze bierbrouwerij met proeflokaal en aparte ruimtes om af te huren. Voor onze buitenliefhebbers hebben we een groot terras aan rivier de Dommel en een sfeervolle binnentuin die volledig af te huren is.

 

Wij bieden u de mogelijk om een geweldig evenement te verzorgen zoals uw verjaardag, jubileum, een gezellige BBQ of een vergadering op een inspirerende locatie.

 

Op deze pagina vind u een aantal mogelijkheden. Staat uw wens hier niet tussen? Neem dan gerust direct met ons contact op!

 

  • (Winter) BBQ’s
  • Uitgebreide keuzemenu’s
  • Feesten & Partijen
  • Stadstuin voor besloten feesten
  • Rondleidingen & Proeverijen
  • Aangeklede borrel
  • Bruiloften
  • Vergaderingen

EIGEN RUIMTE?

Op een unieke, sfeervolle locatie in hartje Eindhoven

Seperator

We hebben een sfeervol mini-proeflokaal (20 pers.) én een gezellig “mouthok” (60-70 pers.) met eigen binnentuin (+/- 120 pers met buiten erbij).
Maar u kunt natuurlijk een leuk gedeelte in ons grote proeflokaal krijgen; een borrelhoek, bar-gedeelte of een lange tafel…. En als klap op de vuurpijl is er een mogelijkheid tot het afhuren van de grote hallen voor grotere evenementen. De keuze is reuze! Maak even een afspraak zodat we samen met u de mogelijkheden kunnen bespreken.

LUNCH & VERGADER ARRANGEMENTEN

Seperator

 

BIERBROOD SANDWICH MENU | 12,50 P/P

CHARCUTERIE
Mix van verschillende koude ambachtelijke wisselende vleeswaren. De vleeswaren zijn huisgerookt en gegaard op onze Ameri-can smoker!

 

**********************

BIERBROOD BIERKAAS (V)
Belegen bierkaas van kaasboerderij de Ruurhoeve gemaakt met onze Oude haas, ingelegde rode ui, 64 graden eitje, pompoen crème, balsamico-biersiroop

Of

BIERBROOD BAVETTE
Carpaccio van licht gerookte bavette van het heerlijke Holstein ras uit Postel. Met little gem, truffel salsa, hoisin dressing, inge-legde rode ui, avocado, crumble van pistache en cashew en belegen bierkaas

of

BIERBROOD BBQ KIP
BBQ rubbed kippendijtjes bereid op onze American smoker, little gem, jalapeños, tomaat, pickles

 

 

LOW & SLOW MENU 16,50 P/P

 

NACHO’S PULLED PORK
Sharing platter warme tortillachips overladen met slow cooked varkensschouder, bbq saus, jalapeño, jong belegen kaas van de Ruurhoeve en crème fraîche.

 

**********************

SMOKED CHICKEN
BBQ rubbed kippenbout, low and slow van de bbq, ongeëvenaard sappig en mals, gelakt met hoisin dressing

of

PORK BELLY
Slow cooked op de smoker, gelakt met bbq saus, crumble van pistache en cashew, 64 graden eitje

of

QUINOA SALADE (V)
Biologische quinoa, gegrilde ui, courgette, paprika, aubergine, avocado, pompoen en rode biet

of

NOORDZEE KABELJAUW
En papillotte van de bbq! Gesmoord in tomaat, ui, jalapeño, verse kruiden en limoen.

 

Dit menu wordt geserveerd met frisse salade en knoflookbrood !

 

 

 

I WANT IT ALL MENU 22,50 P/P

SANDWICHES BUFFET
Een mix van halve sandwiches bier vloerbrood, gemaakt met ons bier, gist en bostel! Met BBQ kip, Bierkaas van de Ruurhoeve gemaakt met ons bier en Bavette carpaccio, licht gerookt van onze Smoker!

 

**********************

 

RONDJE BIER BITTERBALLEN
Gemaakt met onze Oude haas en De Heeren van Eynthoven

 

 

NACHO’S PULLED PORK
Sharing platter tortillachips overladen met slow cooked varkensschouder, bbq saus, jalapeño, jong belegen kaas van de Ruur-hoeve en crème fraîche

 

**********************

240 VOLT BIER IJSJE
2 bollen 240 Volt bier-ijs, stroopwafel crumble en verse slagroom

 

 

 

MENU DEL DIA 35,- P/P

That means whole day !

 

SANDWICHES BUFFET
Een mix van halve sandwiches bier vloerbrood, gemaakt met ons bier, gist en bostel! Met BBQ kip, Bierkaas van de Ruurhoeve gemaakt met ons bier en Bavette carpaccio, licht gerookt van onze Smoker!

 

**********************

RONDJE BIER BITTERBALLEN
Gemaakt met onze Oude haas en De Heeren van Eynthoven.

 

**********************

BBQ BUFFET

HAMBURGER
100% rundvlees van het oerrund Saler uit Postel!

PULLED PORK
12 uur traag gegaarde varkensschouder met Café 100 watt bbq saus

SMOKED CHICKEN
BBQ rubbed kippenbout, low and slow van de bbq, ongeëvenaard sappig en mals, gelakt met hoisin dressing

 

Deze BBQ wordt geserveerd met verse frites, bijpassende sauzen, frisse salade en kraakvers brood

**********************

240 VOLT BIER IJSJE
2 bollen 240 Volt bier-ijs, stroopwafel crumble en verse slagroom

BURGERMENU | 12,50 pp

Seperator

 

AIOLI BEEFBURGER
100% rundvlees van het oerrund Saler (175 gram) uit Postel, avocado, pickles, little gem, ingelegde rode ui, aioli

 

 

BBQ CHEESEBURGER
100% rundvlees van het oerrund Saler uit Postel (175 gram) uit Postel, belegen bierkaas van kaasboerderij de Ruurhoeve, tomaat, ingelegde rode ui, little gem, pickles en Café 100 watt bbq saus

 

 

PULLED PORK BURGER
12 uur traag gegaarde varkensschouder, Café 100 watt BBQ saus, little gem, jalapeño, ingelegde rode ui, pickles

 

 

SMOKED CHICKEN BURGER
Bbq rubbed kippendijtjes bereid op onze American smoker, little gem, piccalilly crème, ingelegde rode ui, pickles, tomaat

 

 

GEGRILDE GROENTEN BURGER
Gegrilde ui, courgette, paprika, aubergine, verse aioli, little gem, avocado, ingelegde rode ui, verse aioli

 

 

DESSERT  | 4,50 pp

Huisgemaakt 240 Volt bier-ijs, stroopwafel crumble en verse slagroom

KEUZEMENU 50 WATT | 16,50 pp

Seperator

CHARCUTERIE
Er worden planken met een mix van verschillende koude ambachtelijke
wisselende vleeswaren op tafel gezet. De vleeswaren zijn huisgerookt
en gegaard op onze American smoker!
Leuk om te delen en heerlijk bij de bieren

————————————————————————————

AIOLI BEEFBURGER
100% rundvlees van Saler rund (175 gram), avocado, augurk, little gem, rode ui, aioli. Geserveerd met verse friet en mayonaise en salade

 

PULLED PORK BURGER
12 uur traag gegaarde varkensschouder, huisgemaakte bbq saus, little gem,
jalapeño, rode ui, augurk.

 

Gegrilde groenten burger (v)
Gegrilde courgette, aubergine, paprika en ui, augurk, little gem, rode ui, aioli.

 

VLAAMS STOOFVLEES
Procureur van het Blonde d’Aquitaine rund uit Soerendonk (250 gram), voor 6 uur gestoofd in oude haas en Luikse stroop

 

BBQ CHICKEN
BBQ rubbed halve kip (550 gram), low and slow van de bbq, ongeëvenaard sappig en mals, gelakt met hoisin dressing

 

Geserveerd met heerlijke verse frites, mayonaise en een frisse salade

 

 

DESSERT  | 4,50 pp

Huisgemaakt 240 Volt bier-ijs, stroopwafel crumble en verse slagroom

KEUZEMENU 100 WATT | 21,50 p.p

Seperator

QUINOA SALADE
Biologische quinoa, gegrilde ui, courgette, paprika, aubergine, avocado, verse aioli

 

BAVETTE
Carpaccio van licht gerookte bavette van het heerlijke Holstein rund. Met truffel salsa, hoisin dressing, ingelegde rode ui, avocado, pompoen, crumble van pistache en cashew, belegen bierkaas

 

 

SMOKED PORK BELLY
Gerookt op onze American smoker, gemarineerd en gelakt met Hoisin dressing, crumble van pistache en cashew, 64 graden eitje

 

 

SALADE HEEZER GEITENKAAS
Verse biologische geitenkaas uit Heeze, rode biet, pompoen crème, quinoa, balsamico biersiroop, crumble van pistache en cashew, zoete olijven

 

*****************************

 

AIOLI BEEFBURGER
100% rundvlees van Saler rund (175 gram), avocado, augurk, little gem, rode ui, aioli

 

 

PULLED PORK BURGER
12 uur traag gegaarde varkensschouder, huisgemaakte bbq saus, little gem, jalapeño, rode ui, augurk

 

GEGRILDE GROENTEN BURGER
Gegrilde ui, courgette, paprika, aubergine, verse aioli, little gem, avocado, ingelegde rode ui, verse aioli

 

 

BBQ CHICKEN
BBQ rubbed kippenbout (350 gram), low and slow van de BBQ, ongeëvenaard sappig en mals, gelakt met hoisin dressing

 

 

VLAAMS STOOFVLEES
Procureur van het Blonde d’Aquitaine rund uit Soerendonk, voor 6 uur gestoofd in oude haas en Luikse stroop

 

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met heerlijke verse frites, mayonaise en een frisse salade

 

——————————————————————–

DESSERT  | 4,50 pp

Huisgemaakt 240 Volt bier-ijs, stroopwafel crumble en verse slagroom

BBQ BUFFET BASIC | 16,50 p.p

Seperator

HAMBURGER

100% rundvlees van het oerrund Saler uit Postel!

 

PULLED PORK
12 uur traag gegaarde varkensschouder met Café 100 watt BBQ saus

 

SMOKED CHICKEN
BBQ rubbed kippenbout, low and slow van de bbq, ongeëvenaard sappig en mals, gelakt met hoisin dressing

 

Deze BBQ wordt geserveerd met verse frites, bijpassende sauzen, frisse salade en kraakvers brood

 

 

BBQ DELUXE | 20,50 p.p

Seperator

HAMBURGER
100% rundvlees van het oerrund Saler uit Postel!

 

PULLED PORK
12 uur traag gegaarde varkensschouder met Café 100 watt BBQ saus

 

SMOKED CHICKEN
BBQ rubbed kippenbout, low and slow van de bbq, ongeëvenaard sappig en mals, gelakt met hoisin dressing

 

NOORDZEE KABELJAUW

Uit de Smoker, gestoofd in tomaat, ui, jalapegnos, verse kruiden en limoen!

 

 

GEGRILDE GROENTEN (V)

Heerlijke gegrilde groenten uit het seizoen

 

 

EXTRA LEKKERE INVALLER:

VARKEN AAN ‘T SPIT + € 2,- p/p
De speenbig worden daags van te voren gepekeld en geprepareerd, daarna wordt hij minimaal 12 uur gegaard aan het spit. Het resultaat is een heerlijk ambachtelijk sappig speenvarken!
(Vanaf 30 personen)

 

 

Deze BBQ wordt geserveerd met verse frites, bijpassende sauzen, frisse salade en kraakvers brood

 

Seperator

DESSERT  | 4,50 pp

Huisgemaakt 240 Volt bier-ijs, stroopwafel crumble en verse slagroom

SPEENBIG AAN ‘T SPIT | 16,50 p.p

Seperator

Speedbiggen vanaf 20 kilo, we rekenen ongeveer een halve kilo vlees per persoon. Dit biggetje komt uit eigen wei en wordt duurzaam gehouden net over de grens in Postel. Deze buitenvarkens grazen heel de dag in de natuurlijke weiden. De speenbig worden daags van te voren gepekeld en geprepareerd. Daarna wordt hij minimaal 12 uur gegaard aan het spit.

 

Het resultaat is een heerlijk ambachtelijk sappig speenvarken! Het speedbiggetje wordt begeleid met bij passende saus en bijgerechten. 

Vanaf 40 tot 80 personen. Graag minimaal een maand van te voren reserveren.

BORREL 15 Watt | 5,5 p.p

Seperator

– Charcuterie; mix van verschillende koude ambachtelijke wisselende vleeswaren
– Bier bitterballen, gemaakt met onze Oude haas en De Heeren van Eynthoven
– Pulled pork nacho’s uit de oven

 

 

 

BORREL 50 Watt | 7,50 p.p

Seperator

– Charcuterie; mix van verschillende koude ambachtelijke wisselende vleeswaren
– Bier bitterballen, gemaakt met onze Oude haas en De Heeren van Eynthoven
– Brioche pork belly, brioche gevuld met gerookt buikspek. Gemarineerd en gelakt met BBQ saus
– Pulled pork nacho’s uit de oven
– Smoked chicken, kip spiesje met hoisin saus

 

 

BORREL 100 watt | 9,50 p.p

Seperator

– Brioche met licht gerookte bavette, hoisin en truffel salsa
– Bier bitterballen, vanonze Oude haas en De Heeren van Eynthoven
– Brioche pork belly, brioche gevuld met gerookt buikspek. Gemarineerd en gelakt met BBQ saus
– Mini sandwich pulled pork
– Smoked chicken, kip spiesje met hoisin dressing
– Bolletje huisgemaakt 240 volt bier ijs

LUNCH/VERGADER

LUNCH & VERGADER ARRANGEMENTEN

Seperator

 

BIERBROOD SANDWICH MENU | 12,50 P/P

CHARCUTERIE
Mix van verschillende koude ambachtelijke wisselende vleeswaren. De vleeswaren zijn huisgerookt en gegaard op onze Ameri-can smoker!

 

**********************

BIERBROOD BIERKAAS (V)
Belegen bierkaas van kaasboerderij de Ruurhoeve gemaakt met onze Oude haas, ingelegde rode ui, 64 graden eitje, pompoen crème, balsamico-biersiroop

Of

BIERBROOD BAVETTE
Carpaccio van licht gerookte bavette van het heerlijke Holstein ras uit Postel. Met little gem, truffel salsa, hoisin dressing, inge-legde rode ui, avocado, crumble van pistache en cashew en belegen bierkaas

of

BIERBROOD BBQ KIP
BBQ rubbed kippendijtjes bereid op onze American smoker, little gem, jalapeños, tomaat, pickles

 

 

LOW & SLOW MENU 16,50 P/P

 

NACHO’S PULLED PORK
Sharing platter warme tortillachips overladen met slow cooked varkensschouder, bbq saus, jalapeño, jong belegen kaas van de Ruurhoeve en crème fraîche.

 

**********************

SMOKED CHICKEN
BBQ rubbed kippenbout, low and slow van de bbq, ongeëvenaard sappig en mals, gelakt met hoisin dressing

of

PORK BELLY
Slow cooked op de smoker, gelakt met bbq saus, crumble van pistache en cashew, 64 graden eitje

of

QUINOA SALADE (V)
Biologische quinoa, gegrilde ui, courgette, paprika, aubergine, avocado, pompoen en rode biet

of

NOORDZEE KABELJAUW
En papillotte van de bbq! Gesmoord in tomaat, ui, jalapeño, verse kruiden en limoen.

 

Dit menu wordt geserveerd met frisse salade en knoflookbrood !

 

 

 

I WANT IT ALL MENU 22,50 P/P

SANDWICHES BUFFET
Een mix van halve sandwiches bier vloerbrood, gemaakt met ons bier, gist en bostel! Met BBQ kip, Bierkaas van de Ruurhoeve gemaakt met ons bier en Bavette carpaccio, licht gerookt van onze Smoker!

 

**********************

 

RONDJE BIER BITTERBALLEN
Gemaakt met onze Oude haas en De Heeren van Eynthoven

 

 

NACHO’S PULLED PORK
Sharing platter tortillachips overladen met slow cooked varkensschouder, bbq saus, jalapeño, jong belegen kaas van de Ruur-hoeve en crème fraîche

 

**********************

240 VOLT BIER IJSJE
2 bollen 240 Volt bier-ijs, stroopwafel crumble en verse slagroom

 

 

 

MENU DEL DIA 35,- P/P

That means whole day !

 

SANDWICHES BUFFET
Een mix van halve sandwiches bier vloerbrood, gemaakt met ons bier, gist en bostel! Met BBQ kip, Bierkaas van de Ruurhoeve gemaakt met ons bier en Bavette carpaccio, licht gerookt van onze Smoker!

 

**********************

RONDJE BIER BITTERBALLEN
Gemaakt met onze Oude haas en De Heeren van Eynthoven.

 

**********************

BBQ BUFFET

HAMBURGER
100% rundvlees van het oerrund Saler uit Postel!

PULLED PORK
12 uur traag gegaarde varkensschouder met Café 100 watt bbq saus

SMOKED CHICKEN
BBQ rubbed kippenbout, low and slow van de bbq, ongeëvenaard sappig en mals, gelakt met hoisin dressing

 

Deze BBQ wordt geserveerd met verse frites, bijpassende sauzen, frisse salade en kraakvers brood

**********************

240 VOLT BIER IJSJE
2 bollen 240 Volt bier-ijs, stroopwafel crumble en verse slagroom

BURGER MENU

BURGERMENU | 12,50 pp

Seperator

 

AIOLI BEEFBURGER
100% rundvlees van het oerrund Saler (175 gram) uit Postel, avocado, pickles, little gem, ingelegde rode ui, aioli

 

 

BBQ CHEESEBURGER
100% rundvlees van het oerrund Saler uit Postel (175 gram) uit Postel, belegen bierkaas van kaasboerderij de Ruurhoeve, tomaat, ingelegde rode ui, little gem, pickles en Café 100 watt bbq saus

 

 

PULLED PORK BURGER
12 uur traag gegaarde varkensschouder, Café 100 watt BBQ saus, little gem, jalapeño, ingelegde rode ui, pickles

 

 

SMOKED CHICKEN BURGER
Bbq rubbed kippendijtjes bereid op onze American smoker, little gem, piccalilly crème, ingelegde rode ui, pickles, tomaat

 

 

GEGRILDE GROENTEN BURGER
Gegrilde ui, courgette, paprika, aubergine, verse aioli, little gem, avocado, ingelegde rode ui, verse aioli

 

 

DESSERT  | 4,50 pp

Huisgemaakt 240 Volt bier-ijs, stroopwafel crumble en verse slagroom

50 WATT MENU

KEUZEMENU 50 WATT | 16,50 pp

Seperator

CHARCUTERIE
Er worden planken met een mix van verschillende koude ambachtelijke
wisselende vleeswaren op tafel gezet. De vleeswaren zijn huisgerookt
en gegaard op onze American smoker!
Leuk om te delen en heerlijk bij de bieren

————————————————————————————

AIOLI BEEFBURGER
100% rundvlees van Saler rund (175 gram), avocado, augurk, little gem, rode ui, aioli. Geserveerd met verse friet en mayonaise en salade

 

PULLED PORK BURGER
12 uur traag gegaarde varkensschouder, huisgemaakte bbq saus, little gem,
jalapeño, rode ui, augurk.

 

Gegrilde groenten burger (v)
Gegrilde courgette, aubergine, paprika en ui, augurk, little gem, rode ui, aioli.

 

VLAAMS STOOFVLEES
Procureur van het Blonde d’Aquitaine rund uit Soerendonk (250 gram), voor 6 uur gestoofd in oude haas en Luikse stroop

 

BBQ CHICKEN
BBQ rubbed halve kip (550 gram), low and slow van de bbq, ongeëvenaard sappig en mals, gelakt met hoisin dressing

 

Geserveerd met heerlijke verse frites, mayonaise en een frisse salade

 

 

DESSERT  | 4,50 pp

Huisgemaakt 240 Volt bier-ijs, stroopwafel crumble en verse slagroom

100 WATT MENU

KEUZEMENU 100 WATT | 21,50 p.p

Seperator

QUINOA SALADE
Biologische quinoa, gegrilde ui, courgette, paprika, aubergine, avocado, verse aioli

 

BAVETTE
Carpaccio van licht gerookte bavette van het heerlijke Holstein rund. Met truffel salsa, hoisin dressing, ingelegde rode ui, avocado, pompoen, crumble van pistache en cashew, belegen bierkaas

 

 

SMOKED PORK BELLY
Gerookt op onze American smoker, gemarineerd en gelakt met Hoisin dressing, crumble van pistache en cashew, 64 graden eitje

 

 

SALADE HEEZER GEITENKAAS
Verse biologische geitenkaas uit Heeze, rode biet, pompoen crème, quinoa, balsamico biersiroop, crumble van pistache en cashew, zoete olijven

 

*****************************

 

AIOLI BEEFBURGER
100% rundvlees van Saler rund (175 gram), avocado, augurk, little gem, rode ui, aioli

 

 

PULLED PORK BURGER
12 uur traag gegaarde varkensschouder, huisgemaakte bbq saus, little gem, jalapeño, rode ui, augurk

 

GEGRILDE GROENTEN BURGER
Gegrilde ui, courgette, paprika, aubergine, verse aioli, little gem, avocado, ingelegde rode ui, verse aioli

 

 

BBQ CHICKEN
BBQ rubbed kippenbout (350 gram), low and slow van de BBQ, ongeëvenaard sappig en mals, gelakt met hoisin dressing

 

 

VLAAMS STOOFVLEES
Procureur van het Blonde d’Aquitaine rund uit Soerendonk, voor 6 uur gestoofd in oude haas en Luikse stroop

 

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met heerlijke verse frites, mayonaise en een frisse salade

 

——————————————————————–

DESSERT  | 4,50 pp

Huisgemaakt 240 Volt bier-ijs, stroopwafel crumble en verse slagroom

BBQ'S

BBQ BUFFET BASIC | 16,50 p.p

Seperator

HAMBURGER

100% rundvlees van het oerrund Saler uit Postel!

 

PULLED PORK
12 uur traag gegaarde varkensschouder met Café 100 watt BBQ saus

 

SMOKED CHICKEN
BBQ rubbed kippenbout, low and slow van de bbq, ongeëvenaard sappig en mals, gelakt met hoisin dressing

 

Deze BBQ wordt geserveerd met verse frites, bijpassende sauzen, frisse salade en kraakvers brood

 

 

BBQ DELUXE | 20,50 p.p

Seperator

HAMBURGER
100% rundvlees van het oerrund Saler uit Postel!

 

PULLED PORK
12 uur traag gegaarde varkensschouder met Café 100 watt BBQ saus

 

SMOKED CHICKEN
BBQ rubbed kippenbout, low and slow van de bbq, ongeëvenaard sappig en mals, gelakt met hoisin dressing

 

NOORDZEE KABELJAUW

Uit de Smoker, gestoofd in tomaat, ui, jalapegnos, verse kruiden en limoen!

 

 

GEGRILDE GROENTEN (V)

Heerlijke gegrilde groenten uit het seizoen

 

 

EXTRA LEKKERE INVALLER:

VARKEN AAN ‘T SPIT + € 2,- p/p
De speenbig worden daags van te voren gepekeld en geprepareerd, daarna wordt hij minimaal 12 uur gegaard aan het spit. Het resultaat is een heerlijk ambachtelijk sappig speenvarken!
(Vanaf 30 personen)

 

 

Deze BBQ wordt geserveerd met verse frites, bijpassende sauzen, frisse salade en kraakvers brood

 

Seperator

DESSERT  | 4,50 pp

Huisgemaakt 240 Volt bier-ijs, stroopwafel crumble en verse slagroom

VARKEN SPIT

SPEENBIG AAN ‘T SPIT | 16,50 p.p

Seperator

Speedbiggen vanaf 20 kilo, we rekenen ongeveer een halve kilo vlees per persoon. Dit biggetje komt uit eigen wei en wordt duurzaam gehouden net over de grens in Postel. Deze buitenvarkens grazen heel de dag in de natuurlijke weiden. De speenbig worden daags van te voren gepekeld en geprepareerd. Daarna wordt hij minimaal 12 uur gegaard aan het spit.

 

Het resultaat is een heerlijk ambachtelijk sappig speenvarken! Het speedbiggetje wordt begeleid met bij passende saus en bijgerechten. 

Vanaf 40 tot 80 personen. Graag minimaal een maand van te voren reserveren.

BORREL

BORREL 15 Watt | 5,5 p.p

Seperator

– Charcuterie; mix van verschillende koude ambachtelijke wisselende vleeswaren
– Bier bitterballen, gemaakt met onze Oude haas en De Heeren van Eynthoven
– Pulled pork nacho’s uit de oven

 

 

 

BORREL 50 Watt | 7,50 p.p

Seperator

– Charcuterie; mix van verschillende koude ambachtelijke wisselende vleeswaren
– Bier bitterballen, gemaakt met onze Oude haas en De Heeren van Eynthoven
– Brioche pork belly, brioche gevuld met gerookt buikspek. Gemarineerd en gelakt met BBQ saus
– Pulled pork nacho’s uit de oven
– Smoked chicken, kip spiesje met hoisin saus

 

 

BORREL 100 watt | 9,50 p.p

Seperator

– Brioche met licht gerookte bavette, hoisin en truffel salsa
– Bier bitterballen, vanonze Oude haas en De Heeren van Eynthoven
– Brioche pork belly, brioche gevuld met gerookt buikspek. Gemarineerd en gelakt met BBQ saus
– Mini sandwich pulled pork
– Smoked chicken, kip spiesje met hoisin dressing
– Bolletje huisgemaakt 240 volt bier ijs

X