IETS TE VIEREN?

Seperator

Stadsbrouwerij Eindhoven is de perfecte locatie voor uw feest of partij! Midden in het centrum van Eindhoven op een unieke locatie in de oude Schellensfabriek vind je onze bierbrouwerij met proeflokaal en aparte ruimtes om af te huren. Voor onze buitenliefhebbers hebben we een groot terras aan rivier de Dommel en een sfeervolle binnentuin die volledig af te huren is.

 

Wij bieden u de mogelijk om een geweldig evenement te verzorgen zoals uw verjaardag, jubileum, een gezellige BBQ of een vergadering op een inspirerende locatie.

 

Op deze pagina vind u een aantal mogelijkheden. Staat uw wens hier niet tussen? Neem dan gerust direct met ons contact op!

 

  • (Winter) BBQ’s (*vanaf 20 personen)
  • Uitgebreide keuzemenu’s (*vanaf 10 personen)
  • Feesten & Partijen
  • Stadstuin voor besloten feesten
  • Rondleidingen & Proeverijen
  • Aangeklede borrel
  • Bruiloften
  • Vergaderingen

EIGEN RUIMTE?

Op een unieke, sfeervolle locatie in hartje Eindhoven

Seperator

We hebben een sfeervol mini-proeflokaal (20 pers.) én een gezellig “mouthok” (40-50 pers.) met eigen binnentuin (+/- 120 pers met buiten erbij).
Maar u kunt natuurlijk een leuk gedeelte in ons grote proeflokaal krijgen; een borrelhoek, bar-gedeelte of een lange tafel…. En als klap op de vuurpijl is er een mogelijkheid tot het afhuren van de grote hallen voor grotere evenementen. De keuze is reuze! Maak even een afspraak zodat we samen met u de mogelijkheden kunnen bespreken.

LUNCH & VERGADER ARRANGEMENTEN

* (Beschikbaar vanaf 10 personen)

Seperator

 

BOSTEL – SANDWICH LUNCH | 13,50 P/P

TOM KHA KAI
Kip galanga soep uit Thailand. Aangevuld met kippendijtes, little gem, chili, citrus & kokos.

 

**********************

OSSENSTAART SANDWICH
Mals & smeuïge 12-uur gegaarde ossenstaart, pickles, savora crème, ingelegde rode ui. Kortom; De Café 100Watt warme vleessalade!

of

BBQ CHICKEN SANDWICH
BBQ rubbed kippendijtjes bereid op onze houtskool grill, little gem, jalapeños, tomaat & pickles.

of

PULLED PORK CROQUE
12-uur traag gegaarde varkensschouder, bostelbrood, Bierkaas, BBQ-saus, jalapeños, ingelegde rode ui, pickles & Chipotle mayo.

 

 

 

 

MENU DEL DIA | 35,- P/P

That means whole day !

 

SANDWICH BUFFET & SOEP
Een mix van kleine sandwiches van ons bostelbrood en een Tom Kha Kai; Kip galanga soep uit Thailand, aangevuld met kippendijtjes, little gem, chilli, citrus & kokos.

 

**********************

RONDJE BIER BITTERBALLEN
Onze bierbitterballen worden gemaakt met rundvlees van Boeuf Nature uit Postel, bereid met de speciaal gekozen bieren ‘Oude Haas’ & ‘Heeren van Eynthoven’.

 

**********************

BBQ BUFFET

HAMBURGERS
100% rundvlees (80 gram) van Boeuf Nature uit Postel.

PULLED PORK
12-uur traag gegaarde varkensschouder met Café 100 watt BBQ-saus

THE UNDERDOG
Mini Merguez hotdog (80 gram) gemaakt met onze ‘Witte Dame’ & het rund- en varkensvlees van Boeuf Nature!

KIPSPIESJES
BBQ rubbed kippendijtjes, sappig & mals!

 

Deze BBQ wordt geserveerd met verse frites, bijpassende sauzen, frisse salade en kraakvers brood

**********************

OMELETTE SIBERIENNE
Cake met boerenroomijs & luchtig zoet schuim. De 100Watt nougatine ijstaart!

BURGERMENU | 12,50 pp

* (Beschikbaar vanaf 10 personen)

Seperator

 

PULLED PORK BURGER
12-uur traag gegaarde varkensschouder, BBQ-saus, little gem, jalapeños, ingelegde rode ui & pickles.

 

 

CHIPOTLE CHEESE BURGER
100% rundvlees (175 gram) van Boeuf Nature uit Postel, Chipotle mayo, little gem, tomaat, belegen Bierkaas van kaasboerderij de Ruurhoeve, pickles & ingelegde rode ui.

 

 

FALAFEL BURGER (V)
Falafel, gegrilde ui, courgette, paprika, aubergine, verse aioli, little gem, avocado & ingelegde rode ui.

 

 

AIOLI BURGER
100% Rundvlees (175 gram van Boeuf Nature uit Postel, avocado, pickles, little gem, ingelegde rode ui & verse aioli.

 

 

BRABANTS BLAUWE BURGER
100% Rundvlees (175 gram) van Boeuf Nature uit Postel, savoracrème, blauwe kaas uit Molenschot, tomaat, gebakken prei, ingelegde rode ui, little gem & pickles.

 

 

De burgers worden geserveerd met heerlijke verse friet, mayonaise en een frisse salade!

 

 

DESSERT  | 5,50 pp

BANANA BREAD PUDDING
Huisgemaakt & warm uit de oven, met bier-toffeesaus!

 

OMELETTE SIBERIENNE
Cake met boerenroomijs & luchtig zoet schuim. De 100Watt nougatine ijstaart!

KEUZEMENU 50 WATT | 16,75 pp

*(Beschikbaar vanaf 10 personen)

Seperator

TOM KHA KAI
Kip galanga-soep uit Thailand. Aangevuld met kippendijtjes, little gem, chilli, citrus & kokos.

————————————————————————————

PULLED PORK BURGER
12-uur traag gegaarde varkensschouder, BBQ-saus, little gem, jalapeños, ingelegde rode ui & pickles.

 

FALAFEL BURGER (V)
Falafel, gegrilde ui, courgette, paprika, aubergine, verse aioli, little gem, avocado & ingelegde rode ui.

 

CHIPOTLE CHEESE BURGER
100% Rundvlees (175 gram) van Boeuf Nature uit Postel, Chipotle mayo, little gem, tomaat, belegen Bierkaas van kaasboerderij de Ruurhoeve, pickles & ingelegde rode ui.

 

ONS MOEDER STOOF
Heerlijk zacht stoofvlees van Boeuf Nature uit Postel! 6-uur lang gestoofd in one ‘Oude Haas’ & Luikse stroop. Bereid zoals Marks grootmoeder dat vroeger op zondagen deed.

 

GRILLIG KIPJE
Rubbed kippenbout (350 gram), Low & slow van de smoker, ongeëvenaard sappig & malse kippenbout! Gelakt met Hoisin-dressing.

 

De hoofdgerechten worden geserveerd met heerlijke verse friet, mayonaise en een frisse salade!

 

 

DESSERT  | 5,50 pp

BANANA BREAD PUDDING
Huisgemaakt & warm uit de oven, met bier-toffeesaus!

 

OMELETTE SIBERIENNE
Cake met boerenroomijs & luchtig zoet schuim. De 100Watt nougatine ijstaart!

 

KEUZEMENU 100 WATT | 21,75 p.p

*(Beschikbaar vanaf 10 personen)

Seperator

SMOKY PORKY BELLY
Buikspek gerookt op onze houtskool grill, gemarineerd & gelakt met BBQ-saus, soy beans, een crumble van pistache & ingelegde rode ui.

 

TATAKI VAN HOLSTEIN
Sashimi van Diamanthaas van het Holsteinrund uit Postel, heel kort aangebakken, Hoisin-dressing, truffelolie, ingelegde rode ui en avocado.

 

BEER SALMON
Verse zalm, gemarineerd in ‘Orhestra of Angels’, gerookt op de American Smoker, Chipotle mayo, ingelegde rode ui & avocado.

 

TOM KHA KAI
Kip galanga soep uit Thailand. Met kippendijtjes, chilli, citrus & kokos.

 

*****************************

ONS MOEDER STOOF
Heerlijk zacht stoofvlees van Boeuf Nature uit Postel! 6-uur lang gestoofd in onze ‘Oude Haas’ & Luikse stroop. Bereid zoals Marks grootmoeder dat vroeger op zondagen deed.

 

VISSTOOF
Verse visfilet, schelp- en schaaldieren uit Yerseke. Gegaard in een tomaten Sambuca-saus.

 

CHIPOTLE CHEESE BURGER
100% Rundvlees (175 gram) van Boeuf Nature uit Postel, Chipotle mayo, little gem, tomaat, belegen Bierkaas van kaasboerderij de Ruurhoeve, pickles & ingelegde rode ui.

 

GRILLIG KIPJE
Rubbed kippenbout (350 gram), Low & slow van de smoker, ongeëvenaard sappig & malse kippenbout! Gelakt met Hoisin-dressing.

 

FALAFEL BURGER(V)
Falafel, gegrilde ui, courgette, paprika, aubergine, verse aioli, little gem, avocado & rode ui.

 

PULLED PORK BURGER
12-uur traag gegaarde varkensschouder, BBQ-saus, little gem, jalapeños, rode ui en pickles.

 

De hoofdgerechten worden geserveerd met heerlijke verse friet, mayonaise en een frisse salade!

 

 

DESSERT  | 5,50 pp

BANANA BREAD PUDDING
Huisgemaakt & warm uit de oven, met bier-toffeesaus!

 

OMELETTE SIBERIENNE
Cake met boerenroomijs & luchtig zoet schuim. De 100Watt nougatine ijstaart!

BBQ BUFFET BASIC | 16,75 p.p

*(Beschikbaar vanaf 20 personen)

Seperator

 

KIPSPIESJES
Een spies met BBQ rubbed kippendijtjes, sappig & mals! Geserveerd met Hoisin-dressing.

 

HAMBURGERS
100% rundvlees (80 gram) van Boeuf Nature uit Postel.

 

PULLED PORK
12-uur traag gegaarde varkensschouder met Café 100 watt BBQ-saus

 

THE UNDERDOG
Het beste van twee werelden! Deze Merguez hotdog (80 gram) gemaakt met onze ‘Witte Dame’ & het rund- en varkensvlees van Boeuf Nature!

 

 

Deze BBQ wordt geserveerd met verse frites, bijpassende sauzen, frisse salade en kraakvers brood.

**********************

 

 

BBQ DELUXE | 20,75 p.p

*(Beschikbaar vanaf 20 personen)

Seperator

VISSTOOF
Verse visfilet, schelp- en schaaldieren uit Yerseke. Gegaard in een tomaten Sambuca-saus.

 

HAMBURGERS
100% rundvlees (80 gram) van Boeuf Nature uit Postel.

 

FALAFEL (V)
Falafel, gegrilde ui, courgette, paprika en aubergine.

 

PULLED PORK
12-uur traag gegaarde varkensschouder met Café 100 watt BBQ-saus

 

THE UNDERDOG
Het beste van twee werelden! Deze Merguez hotdog (80 gram) gemaakt met onze ‘Witte Dame’ & het rund- en varkensvlees van Boeuf Nature!

 

 

 

EXTRA LEKKERE INVALLER:

VARKEN AAN ‘T SPIT + € 2,- p/p
De speenbig worden daags van te voren gepekeld en geprepareerd, daarna wordt hij minimaal 12 uur gegaard aan het spit. Het resultaat is een heerlijk ambachtelijk sappig speenvarken!
(Vanaf 30 personen)

 

 

Deze BBQ wordt geserveerd met verse frites, bijpassende sauzen, frisse salade en kraakvers brood.

 

Seperator

DESSERT  | 5,50 pp

BANANA BREAD PUDDING
Huisgemaakt & warm uit de oven, met bier-toffeesaus!

 

OMELETTE SIBERIENNE
Cake met boerenroomijs & luchtig zoet schuim. De 100Watt nougatine ijstaart!

SPEENBIG AAN ‘T SPIT | 16,50 p.p

Seperator

Speedbiggen vanaf 20 kilo, we rekenen ongeveer een halve kilo vlees per persoon. Deze biggetjes komen uit eigen wei en worden duurzaam gehouden net over de grens in Postel. Deze buitenvarkens grazen heel de dag in de natuurlijke weiden. De speenbig worden daags van te voren gepekeld en geprepareerd. Daarna wordt hij minimaal 12 uur gegaard aan het spit.

 

Het resultaat is een heerlijk ambachtelijk sappig speenvarken! Het speedbiggetje wordt begeleid met bij passende saus en bijgerechten.

Vanaf 40 tot 80 personen. Graag minimaal een maand van te voren reserveren.

BORREL 15 Watt | 5,75 p.p

Seperator

HUISGEMAAKTE BIER BITTERBALLEN

Onze bierbitterballen worden gemaakt met rundvlees van Boeuf Nature uit Postel, bereid met de speciaal gekozen bieren ‘Oude Haas’ en ‘Heeren van Eynthoven’.

 

SMOKY PORKY BELLY SPIESJES

Gerookt op onze American smoker, gemarineerd en gelakt met BBQ-saus, een crumble van pistache en cashew & ingelegde rode ui. Viva la vet!

 

PULLED PORK NACHOS (SHARING PLATTER)

Warme tortillachips overladen met slow cooked varkensschouder, BBQ saus, jalapeñoss, gegratineerd met jong belegen kaas van kaasboerderij de Ruurhoeve, verse crème fraîche, avocado crème.

 

 

BORREL 50 Watt | 7,75 p.p

Seperator

BRUSCHETTA’S

Gemaakt van ons bostel-brood met verschillende toppings; vega, vlees en vis. Italië aan de Dommel!

 

HUISGEMAAKTE BIERBITTERBALLEN

Onze bierbitterballen worden gemaakt met rundvlees van Boeuf Nature uit Postel, bereid met de speciaal gekozen bieren ‘Oude Haas’ en ‘Heeren van Eynthoven’.

 

VEGETARISCHE BITTERBALLEN

Met truffel/bospaddenstoelen-, kaas- & groenten bitterballen.

 

SMOKY PORKY BELLY SPIESJES

Gerookt op onze American smoker, gemarineerd en gelakt met BBQ saus, een crumble van pistache en cashew & ingelegde rode ui. Viva la vet!

 

PULLED PORK NACHOS (SHARING PLATTER)

Warme tortillachips overladen met slow cooked varkensschouder, BBQ saus, jalapeños, gegratineerd met jong belegen kaas van kaasboerderij de Ruurhoeve, verse crème fraîche.

 

 

BORREL 100 watt | 9,75 p.p

Seperator

BRABANTSE KAZEN

Belegen kaas van de Ruurhoeve met ‘Oude Haas’, Geitenkaas van het Geitenboerke met onze 150 watt Belgian Quadruppel en Brabants blauwe kaas uit Molenschot.

 

BRUSCHETTA’S

Gemaakt van ons bostelbrood met verschillen toppings; vega, vlees en vis. Italië aan de Dommel!

 

HUISGEMAAKTE BIERBITTERBALLEN

Onze bierbitterballen worden gemaakt met rundvlees van Boeuf Nature uit Postel, bereid met de speciaal gekozen bieren ‘Oude Haas’ en ‘Heeren van Eynthoven’.

 

VEGETARISCHE BITTERBALLEN

Met truffel/bospaddenstoelen-, kaas- & groenten bitterballen.

 

SMOKY PORKY BELLY SPIESJES

Gerookt op onze American smoker, gemarineerd en gelakt met BBQ saus, crumble van pistache en cashew & ingelegde rode ui. Viva la vet!

 

PULLED PORK NACHOS (SHARING PLATTER)

Warme tortillachips, overladen met slow cooked varkensschouder, BBQ saus, jalapeños, gegratineerd met jong belegen kaas van kaasboerderij de Ruurhoeve, verse crème fraîche.

LUNCH/VERGADER

LUNCH & VERGADER ARRANGEMENTEN

* (Beschikbaar vanaf 10 personen)

Seperator

 

BOSTEL – SANDWICH LUNCH | 13,50 P/P

TOM KHA KAI
Kip galanga soep uit Thailand. Aangevuld met kippendijtes, little gem, chili, citrus & kokos.

 

**********************

OSSENSTAART SANDWICH
Mals & smeuïge 12-uur gegaarde ossenstaart, pickles, savora crème, ingelegde rode ui. Kortom; De Café 100Watt warme vleessalade!

of

BBQ CHICKEN SANDWICH
BBQ rubbed kippendijtjes bereid op onze houtskool grill, little gem, jalapeños, tomaat & pickles.

of

PULLED PORK CROQUE
12-uur traag gegaarde varkensschouder, bostelbrood, Bierkaas, BBQ-saus, jalapeños, ingelegde rode ui, pickles & Chipotle mayo.

 

 

 

 

MENU DEL DIA | 35,- P/P

That means whole day !

 

SANDWICH BUFFET & SOEP
Een mix van kleine sandwiches van ons bostelbrood en een Tom Kha Kai; Kip galanga soep uit Thailand, aangevuld met kippendijtjes, little gem, chilli, citrus & kokos.

 

**********************

RONDJE BIER BITTERBALLEN
Onze bierbitterballen worden gemaakt met rundvlees van Boeuf Nature uit Postel, bereid met de speciaal gekozen bieren ‘Oude Haas’ & ‘Heeren van Eynthoven’.

 

**********************

BBQ BUFFET

HAMBURGERS
100% rundvlees (80 gram) van Boeuf Nature uit Postel.

PULLED PORK
12-uur traag gegaarde varkensschouder met Café 100 watt BBQ-saus

THE UNDERDOG
Mini Merguez hotdog (80 gram) gemaakt met onze ‘Witte Dame’ & het rund- en varkensvlees van Boeuf Nature!

KIPSPIESJES
BBQ rubbed kippendijtjes, sappig & mals!

 

Deze BBQ wordt geserveerd met verse frites, bijpassende sauzen, frisse salade en kraakvers brood

**********************

OMELETTE SIBERIENNE
Cake met boerenroomijs & luchtig zoet schuim. De 100Watt nougatine ijstaart!

BURGER MENU

BURGERMENU | 12,50 pp

* (Beschikbaar vanaf 10 personen)

Seperator

 

PULLED PORK BURGER
12-uur traag gegaarde varkensschouder, BBQ-saus, little gem, jalapeños, ingelegde rode ui & pickles.

 

 

CHIPOTLE CHEESE BURGER
100% rundvlees (175 gram) van Boeuf Nature uit Postel, Chipotle mayo, little gem, tomaat, belegen Bierkaas van kaasboerderij de Ruurhoeve, pickles & ingelegde rode ui.

 

 

FALAFEL BURGER (V)
Falafel, gegrilde ui, courgette, paprika, aubergine, verse aioli, little gem, avocado & ingelegde rode ui.

 

 

AIOLI BURGER
100% Rundvlees (175 gram van Boeuf Nature uit Postel, avocado, pickles, little gem, ingelegde rode ui & verse aioli.

 

 

BRABANTS BLAUWE BURGER
100% Rundvlees (175 gram) van Boeuf Nature uit Postel, savoracrème, blauwe kaas uit Molenschot, tomaat, gebakken prei, ingelegde rode ui, little gem & pickles.

 

 

De burgers worden geserveerd met heerlijke verse friet, mayonaise en een frisse salade!

 

 

DESSERT  | 5,50 pp

BANANA BREAD PUDDING
Huisgemaakt & warm uit de oven, met bier-toffeesaus!

 

OMELETTE SIBERIENNE
Cake met boerenroomijs & luchtig zoet schuim. De 100Watt nougatine ijstaart!

50 WATT MENU

KEUZEMENU 50 WATT | 16,75 pp

*(Beschikbaar vanaf 10 personen)

Seperator

TOM KHA KAI
Kip galanga-soep uit Thailand. Aangevuld met kippendijtjes, little gem, chilli, citrus & kokos.

————————————————————————————

PULLED PORK BURGER
12-uur traag gegaarde varkensschouder, BBQ-saus, little gem, jalapeños, ingelegde rode ui & pickles.

 

FALAFEL BURGER (V)
Falafel, gegrilde ui, courgette, paprika, aubergine, verse aioli, little gem, avocado & ingelegde rode ui.

 

CHIPOTLE CHEESE BURGER
100% Rundvlees (175 gram) van Boeuf Nature uit Postel, Chipotle mayo, little gem, tomaat, belegen Bierkaas van kaasboerderij de Ruurhoeve, pickles & ingelegde rode ui.

 

ONS MOEDER STOOF
Heerlijk zacht stoofvlees van Boeuf Nature uit Postel! 6-uur lang gestoofd in one ‘Oude Haas’ & Luikse stroop. Bereid zoals Marks grootmoeder dat vroeger op zondagen deed.

 

GRILLIG KIPJE
Rubbed kippenbout (350 gram), Low & slow van de smoker, ongeëvenaard sappig & malse kippenbout! Gelakt met Hoisin-dressing.

 

De hoofdgerechten worden geserveerd met heerlijke verse friet, mayonaise en een frisse salade!

 

 

DESSERT  | 5,50 pp

BANANA BREAD PUDDING
Huisgemaakt & warm uit de oven, met bier-toffeesaus!

 

OMELETTE SIBERIENNE
Cake met boerenroomijs & luchtig zoet schuim. De 100Watt nougatine ijstaart!

 

100 WATT MENU

KEUZEMENU 100 WATT | 21,75 p.p

*(Beschikbaar vanaf 10 personen)

Seperator

SMOKY PORKY BELLY
Buikspek gerookt op onze houtskool grill, gemarineerd & gelakt met BBQ-saus, soy beans, een crumble van pistache & ingelegde rode ui.

 

TATAKI VAN HOLSTEIN
Sashimi van Diamanthaas van het Holsteinrund uit Postel, heel kort aangebakken, Hoisin-dressing, truffelolie, ingelegde rode ui en avocado.

 

BEER SALMON
Verse zalm, gemarineerd in ‘Orhestra of Angels’, gerookt op de American Smoker, Chipotle mayo, ingelegde rode ui & avocado.

 

TOM KHA KAI
Kip galanga soep uit Thailand. Met kippendijtjes, chilli, citrus & kokos.

 

*****************************

ONS MOEDER STOOF
Heerlijk zacht stoofvlees van Boeuf Nature uit Postel! 6-uur lang gestoofd in onze ‘Oude Haas’ & Luikse stroop. Bereid zoals Marks grootmoeder dat vroeger op zondagen deed.

 

VISSTOOF
Verse visfilet, schelp- en schaaldieren uit Yerseke. Gegaard in een tomaten Sambuca-saus.

 

CHIPOTLE CHEESE BURGER
100% Rundvlees (175 gram) van Boeuf Nature uit Postel, Chipotle mayo, little gem, tomaat, belegen Bierkaas van kaasboerderij de Ruurhoeve, pickles & ingelegde rode ui.

 

GRILLIG KIPJE
Rubbed kippenbout (350 gram), Low & slow van de smoker, ongeëvenaard sappig & malse kippenbout! Gelakt met Hoisin-dressing.

 

FALAFEL BURGER(V)
Falafel, gegrilde ui, courgette, paprika, aubergine, verse aioli, little gem, avocado & rode ui.

 

PULLED PORK BURGER
12-uur traag gegaarde varkensschouder, BBQ-saus, little gem, jalapeños, rode ui en pickles.

 

De hoofdgerechten worden geserveerd met heerlijke verse friet, mayonaise en een frisse salade!

 

 

DESSERT  | 5,50 pp

BANANA BREAD PUDDING
Huisgemaakt & warm uit de oven, met bier-toffeesaus!

 

OMELETTE SIBERIENNE
Cake met boerenroomijs & luchtig zoet schuim. De 100Watt nougatine ijstaart!

BBQ'S

BBQ BUFFET BASIC | 16,75 p.p

*(Beschikbaar vanaf 20 personen)

Seperator

 

KIPSPIESJES
Een spies met BBQ rubbed kippendijtjes, sappig & mals! Geserveerd met Hoisin-dressing.

 

HAMBURGERS
100% rundvlees (80 gram) van Boeuf Nature uit Postel.

 

PULLED PORK
12-uur traag gegaarde varkensschouder met Café 100 watt BBQ-saus

 

THE UNDERDOG
Het beste van twee werelden! Deze Merguez hotdog (80 gram) gemaakt met onze ‘Witte Dame’ & het rund- en varkensvlees van Boeuf Nature!

 

 

Deze BBQ wordt geserveerd met verse frites, bijpassende sauzen, frisse salade en kraakvers brood.

**********************

 

 

BBQ DELUXE | 20,75 p.p

*(Beschikbaar vanaf 20 personen)

Seperator

VISSTOOF
Verse visfilet, schelp- en schaaldieren uit Yerseke. Gegaard in een tomaten Sambuca-saus.

 

HAMBURGERS
100% rundvlees (80 gram) van Boeuf Nature uit Postel.

 

FALAFEL (V)
Falafel, gegrilde ui, courgette, paprika en aubergine.

 

PULLED PORK
12-uur traag gegaarde varkensschouder met Café 100 watt BBQ-saus

 

THE UNDERDOG
Het beste van twee werelden! Deze Merguez hotdog (80 gram) gemaakt met onze ‘Witte Dame’ & het rund- en varkensvlees van Boeuf Nature!

 

 

 

EXTRA LEKKERE INVALLER:

VARKEN AAN ‘T SPIT + € 2,- p/p
De speenbig worden daags van te voren gepekeld en geprepareerd, daarna wordt hij minimaal 12 uur gegaard aan het spit. Het resultaat is een heerlijk ambachtelijk sappig speenvarken!
(Vanaf 30 personen)

 

 

Deze BBQ wordt geserveerd met verse frites, bijpassende sauzen, frisse salade en kraakvers brood.

 

Seperator

DESSERT  | 5,50 pp

BANANA BREAD PUDDING
Huisgemaakt & warm uit de oven, met bier-toffeesaus!

 

OMELETTE SIBERIENNE
Cake met boerenroomijs & luchtig zoet schuim. De 100Watt nougatine ijstaart!

VARKEN SPIT

SPEENBIG AAN ‘T SPIT | 16,50 p.p

Seperator

Speedbiggen vanaf 20 kilo, we rekenen ongeveer een halve kilo vlees per persoon. Deze biggetjes komen uit eigen wei en worden duurzaam gehouden net over de grens in Postel. Deze buitenvarkens grazen heel de dag in de natuurlijke weiden. De speenbig worden daags van te voren gepekeld en geprepareerd. Daarna wordt hij minimaal 12 uur gegaard aan het spit.

 

Het resultaat is een heerlijk ambachtelijk sappig speenvarken! Het speedbiggetje wordt begeleid met bij passende saus en bijgerechten.

Vanaf 40 tot 80 personen. Graag minimaal een maand van te voren reserveren.

BORREL

BORREL 15 Watt | 5,75 p.p

Seperator

HUISGEMAAKTE BIER BITTERBALLEN

Onze bierbitterballen worden gemaakt met rundvlees van Boeuf Nature uit Postel, bereid met de speciaal gekozen bieren ‘Oude Haas’ en ‘Heeren van Eynthoven’.

 

SMOKY PORKY BELLY SPIESJES

Gerookt op onze American smoker, gemarineerd en gelakt met BBQ-saus, een crumble van pistache en cashew & ingelegde rode ui. Viva la vet!

 

PULLED PORK NACHOS (SHARING PLATTER)

Warme tortillachips overladen met slow cooked varkensschouder, BBQ saus, jalapeñoss, gegratineerd met jong belegen kaas van kaasboerderij de Ruurhoeve, verse crème fraîche, avocado crème.

 

 

BORREL 50 Watt | 7,75 p.p

Seperator

BRUSCHETTA’S

Gemaakt van ons bostel-brood met verschillende toppings; vega, vlees en vis. Italië aan de Dommel!

 

HUISGEMAAKTE BIERBITTERBALLEN

Onze bierbitterballen worden gemaakt met rundvlees van Boeuf Nature uit Postel, bereid met de speciaal gekozen bieren ‘Oude Haas’ en ‘Heeren van Eynthoven’.

 

VEGETARISCHE BITTERBALLEN

Met truffel/bospaddenstoelen-, kaas- & groenten bitterballen.

 

SMOKY PORKY BELLY SPIESJES

Gerookt op onze American smoker, gemarineerd en gelakt met BBQ saus, een crumble van pistache en cashew & ingelegde rode ui. Viva la vet!

 

PULLED PORK NACHOS (SHARING PLATTER)

Warme tortillachips overladen met slow cooked varkensschouder, BBQ saus, jalapeños, gegratineerd met jong belegen kaas van kaasboerderij de Ruurhoeve, verse crème fraîche.

 

 

BORREL 100 watt | 9,75 p.p

Seperator

BRABANTSE KAZEN

Belegen kaas van de Ruurhoeve met ‘Oude Haas’, Geitenkaas van het Geitenboerke met onze 150 watt Belgian Quadruppel en Brabants blauwe kaas uit Molenschot.

 

BRUSCHETTA’S

Gemaakt van ons bostelbrood met verschillen toppings; vega, vlees en vis. Italië aan de Dommel!

 

HUISGEMAAKTE BIERBITTERBALLEN

Onze bierbitterballen worden gemaakt met rundvlees van Boeuf Nature uit Postel, bereid met de speciaal gekozen bieren ‘Oude Haas’ en ‘Heeren van Eynthoven’.

 

VEGETARISCHE BITTERBALLEN

Met truffel/bospaddenstoelen-, kaas- & groenten bitterballen.

 

SMOKY PORKY BELLY SPIESJES

Gerookt op onze American smoker, gemarineerd en gelakt met BBQ saus, crumble van pistache en cashew & ingelegde rode ui. Viva la vet!

 

PULLED PORK NACHOS (SHARING PLATTER)

Warme tortillachips, overladen met slow cooked varkensschouder, BBQ saus, jalapeños, gegratineerd met jong belegen kaas van kaasboerderij de Ruurhoeve, verse crème fraîche.

X