IETS TE VIEREN?

Seperator

Stadsbrouwerij Eindhoven is de perfecte locatie voor uw feest of partij! Midden in het centrum van Eindhoven op een unieke locatie in de oude Schellensfabriek vind je onze bierbrouwerij met proeflokaal en aparte ruimtes om af te huren. Voor onze buitenliefhebbers hebben we een groot terras aan rivier de Dommel en een sfeervolle binnentuin die volledig af te huren is.

 

Wij bieden u de mogelijk om een geweldig evenement te verzorgen zoals uw verjaardag, jubileum, een gezellige BBQ of een vergadering op een inspirerende locatie.

 

Op deze pagina vind u een aantal mogelijkheden. Staat uw wens hier niet tussen? Neem dan gerust direct met ons contact op!

 

  • (Winter) BBQ’s (*vanaf 20 personen)
  • Uitgebreide keuzemenu’s (*vanaf 10 personen)
  • Feesten & Partijen
  • Stadstuin voor besloten feesten
  • Rondleidingen & Proeverijen
  • Aangeklede borrel
  • Bruiloften
  • Vergaderingen

EIGEN RUIMTE?

Op een unieke, sfeervolle locatie in hartje Eindhoven

Seperator

We hebben een sfeervol mini-proeflokaal (20 pers.) én een gezellig “mouthok” (40-50 pers.) met eigen binnentuin (+/- 120 pers met buiten erbij).
Maar u kunt natuurlijk een leuk gedeelte in ons grote proeflokaal krijgen; een borrelhoek, bar-gedeelte of een lange tafel…. En als klap op de vuurpijl is er een mogelijkheid tot het afhuren van de grote hallen voor grotere evenementen. De keuze is reuze! Maak even een afspraak zodat we samen met u de mogelijkheden kunnen bespreken.

LUNCH & VERGADER ARRANGEMENTEN

* (Beschikbaar vanaf 10 personen)

Seperator

 

ALLURE | VERWENNERIJTJE 12,5 pp

Verwennerijtje van verschillende warme en koude gerechten | variërend | geserveerd op grote planken | bijvoorbeeld; bierbitterballen, nacho’s pulled pork, mini sandwiches, soep van de dag, bierkazen en charcuterie | laat je verrassen!

 

WITTE DAME | BIERBOSTEL-SANDWICHES 13,5 pp

Verschillende sandwiches geserveerd op grote planken, met soep van de dag vooraf geserveerd. Al onze sandwiches zijn op ambachtelijke wijze gemaakt met onze bierbostel. Wij houden wij rekening met belangrijke eetwensen.

 

SOEP VAN DE DAG

Seperator

EGG SALAD SANDWICH

Huisgemaakte salade van ei | bosui | savoracrème

PULLED PORK SANDWICH

12 uur traag gegaarde varkensschouder | BBQ saus | belegen bierkaas met ‘Oude Haas’ | little gem | jalapeño

SMOKED SALMON SANDWICH

Zalm gemarineerd in onze ‘Witte Dame’ | gerookt op onze American smoker | avocado

BBQ CHICKEN SANDWICH

BBQ rubbed kippendij | hoisinsaus | little gem | tomaat | zoetzure rode ui

 

400 VOLT | DAG ARRANGEMENT 35 pp

DE HELE DAG BOURGONDISCH GENIETEN !

 

SANDWICH LUNCH

Een soep van de dag en een mix van kleine sandwiches; egg salad, pulled pork, smoked salmon en BBQ chicken. Al onze sandwiches zijn op ambachtelijke wijze gemaakt met onze bierbostel.

Seperator

BIERBITTERBALLEN

Huisgemaakt | rundvlees van Boeuf Nature uit Postel | met de speciaal gekozen bieren ‘Oude Haas en ‘Heeren van Eynthoven’ | zonder kleur- en smaakstoffen | mosterd

Seperator

BBQ BUFFET

Dit buffet wordt geserveerd met Roast potatoes, bij passende sauzen, breekbrood, gemengde salade en een cous-cous salade. Wij houden wij rekening met belangrijke eetwensen. Voor de vegetarische medemens zullen speciale gerechten gemaakt worden uit de keuken.

MINI BURGER

100% rundvlees van Boeuf Nature uit Postel | 80 gram

PULLED PORK

12 uur traag gegaarde varkensschouder | BBQ saus

CHERRY COKE RIBS

Fall of the bone | dik bevleesde varkensrib

BBQ CHICKEN

Gebakken BBQ rubbed kippendij | hoisinsaus

BURGERMENU | 14 pp

* (Beschikbaar vanaf 10 personen)

Seperator

MAAK EEN KEUZE UIT:

 

TRUFFLE

100% rundvlees | 175 gram | rucola | truffelcrème | zongedroogde tomaat | zoetzure rode ui

PULLED PORK

12 uur traag gegaarde varkensschouder | BBQ saus | little gem | jalapeño | zoetzure rode ui

VEGGIE

Gerookte knolselderij | low & slow gegaard | vadouvan | savoracrème | gefrituurde uienring | little gem | zoetzure rode ui

CHEESE

100% rundvlees | 175 gram | mozzarella stick | belegen bierkaas met ‘Oude Haas’ | little gem | chipotlecrème | zoet-zure rode ui | augurk

AIOLI

100% rundvlees | 175 gram | aioli | little gem | zoetzure rode ui

 

 

De burgers worden geserveerd met heerlijke verse friet, mayonaise en een frisse salade!

KEUZEMENU 50 WATT | 21,5 pp

*(Beschikbaar vanaf 10 personen)

Seperator

SOUP OF THE DAY

Geserveerd met breekbrood

Seperator

MAAK EEN KEUZE UIT:

 

TRUFFLE BURGER

100% rundvlees | 175 gram | rucola | truffelcrème | zongedroogde tomaat | zoetzure rode ui

PULLED PORK BURGER

12 uur traag gegaarde varkensschouder | BBQ saus | little gem | jalapeño | zoetzure rode ui

VEGGIE BURGER

Gerookte knolselderij | low & slow gegaard | vadouvan | savoracrème | gefrituurde uienring | little gem | zoetzure rode ui

SLOW-COOKED BEEF

Gerookt op onze American Smoker | 12 uur langzaam gegaard | bospeen | pastinaak | sjalot | knofl ook | ‘Oude Haas’ kalfsjus

TIGER SHRIMPS

6 hele gamba’s | chipotle-knofl ookolie | breekbrood

Het 50 Watt menu wordt geserveerd met heerlijke verse frites, mayonaise en een frisse salade!

 

 

DESSERT | ZOETE PROEVERIJ | 5,5 pp

Laat je verrassen met een heerlijke proeverij van zoete lekkernijen!

KEUZEMENU 100 WATT | 27,5 pp

*(Beschikbaar vanaf 10 personen)

Seperator

PROEVERIJ A LA CHEF

Selectie van warme en koude voorgerechten

Seperator

MAAK EEN KEUZE UIT:
TRUFFLE BURGER

100% rundvlees | 175 gram | rucola | truffelcrème | zongedroogde tomaat | zoetzure rode ui

PULLED PORK BURGER

12 uur traag gegaarde varkensschouder | BBQ saus | little gem | jalapeño | zoetzure rode ui

VEGGIE BURGER

Gerookte knolselderij | low & slow gegaard | vadouvan | savoracrème | gefrituurde uienring | little gem | zoetzure rode ui

SLOW-COOKED BEEF BURGER

Gerookt op onze American Smoker | 12 uur langzaam gegaard | bospeen | pastinaak | sjalot | knofl ook | ‘Oude Haas’ kalfsjus

TIGER SHRIMPS

6 hele gamba’s | chipotle-knofl ookolie | breekbrood

FALAFEL BURGER

Vegetarische burger van kikkererwten | avocado | aioli | little gem | zoetzure rode ui | augurk

 

De hoofdgerechten worden geserveerd met heerlijke verse friet, mayonaise en een frisse salade!

 

 

DESSERT | ZOETE PROEVERIJ | 5,5 pp

Laat je verrassen met een heerlijke proeverij van zoete lekkernijen!

BBQ BUFFET | 22,50 p.p

*(Beschikbaar vanaf 20 personen)

Seperator

Onze specials van de BBQ en American Smoker:

MINI BURGER

100% rundvlees van Boeuf Nature uit Postel | 80 gram

PULLED PORK

12 uur traag gegaarde varkensschouder | BBQ saus

CHERRY COKE RIBS

Fall of the bone | gegaard in de Cherry Coke

BBQ CHICKEN

Gebakken BBQ rubbed kippendij | hoisinsaus

ROAST POTATOES
VERS GEBAKKEN BREEKBROOD
BIJPASSENDE SAUZEN
FRISSE GEMENGDE SALADE UIT ‘T SEIZOEN
COUSCOUS SALADE

 

SPICE UP YOUR BUFFET!

Onderstaande gerechten kunt u extra toevoegen of in plaats van de bovenstaande gerechten

KNOLSELDERIJ // i.p.v. +0

Gerookte knolselderij | low & slow gegaard | vadouvan | gegrilde groenten

KALFSUKADE // +3

Smeltend zachte sukade van Hollands kalf | 12 uur gegaard in ‘Witte koning’ met tomaat

SMOKED SALMON // +4

Zalm gemarineerd in ‘Witte Koning’ | dille | citrus | gerookt op onze American smoker

VARKEN AAN ’T SPIT // +4

(Vanaf 30 personen) De speenbig worden daags van te voren gepekeld en geprepareerd, daarna wordt hij minimaal 12 uur gegaard aan het spit. Het resultaat is een heerlijk ambachtelijk sappig speenvarken!

ZOETE PROEVERIJ // +5,5

Laat je verrassen met een heerlijke proeverij van zoete lekkernijen!

BORREL 15 Watt | 5,75 PP

Seperator

BIERBITTERBALLEN

Huisgemaakt | rundvlees van Boeuf Nature uit Postel | met de speciaal gekozen bieren ‘Oude Haas en ‘Heeren van Eynthoven’ | zonder kleur- en smaakstoffen | mosterd

GEPEKELDE ROSBIEF

In Provençaalse kruiden gepekelde rosbief van Boeuf Nature uit Postel | krokant sandwichbrood met bostel | truffel-crème

BRIOCHE PULLED PORK

12 uur traag gegaarde varkensschouder | BBQ saus | little gem | jalapeño | zoetzure rode ui

 

 

BORREL 50 Watt | 8,75 PP

Seperator

BIERBITTERBALLEN

Huisgemaakt | rundvlees van Boeuf Nature uit Postel | met de speciaal gekozen bieren ‘Oude Haas en ‘Heeren van Eynthoven’ | zonder kleur- en smaakstoffen | mosterd

GEPEKELDE ROSBIEF

In Provençaalse kruiden gepekelde rosbief van Boeuf Nature uit Postel | krokant sandwichbrood met bostel | truffel-crème

BRIOCHE PULLED PORK

12 uur traag gegaarde varkensschouder | BBQ saus | little gem | jalapeño | zoetzure rode ui

SMOKED SALMON BRIOCHE

Zalm gemarineerd in ‘Witte Dame’ | dille | citrus | gerookt op onze American smoker

 

 

BORREL 100 Watt | 10,75 PP

Seperator

BIERBITTERBALLEN

Huisgemaakt | rundvlees van Boeuf Nature uit Postel | met de speciaal gekozen bieren ‘Oude Haas en ‘Heeren van Eynthoven’ | zonder kleur- en smaakstoffen | mosterd

GEPEKELDE ROSBIEF

In Provençaalse kruiden gepekelde rosbief van Boeuf Nature uit Postel | krokant sandwichbrood met bostel | truffel-crème

BRIOCHE PULLED PORK

12 uur traag gegaarde varkensschouder | BBQ saus | little gem | jalapeño | zoetzure rode ui

SMOKED SALMON BRIOCHE

Zalm gemarineerd in ‘Witte Dame’ | dille | citrus | gerookt op onze American smoker

PORK BELLY BUN

Buikspek gerookt op onze American smoker | 12 uur gegaard low & slow | hoisin

LUNCH/VERGADER

LUNCH & VERGADER ARRANGEMENTEN

* (Beschikbaar vanaf 10 personen)

Seperator

 

ALLURE | VERWENNERIJTJE 12,5 pp

Verwennerijtje van verschillende warme en koude gerechten | variërend | geserveerd op grote planken | bijvoorbeeld; bierbitterballen, nacho’s pulled pork, mini sandwiches, soep van de dag, bierkazen en charcuterie | laat je verrassen!

 

WITTE DAME | BIERBOSTEL-SANDWICHES 13,5 pp

Verschillende sandwiches geserveerd op grote planken, met soep van de dag vooraf geserveerd. Al onze sandwiches zijn op ambachtelijke wijze gemaakt met onze bierbostel. Wij houden wij rekening met belangrijke eetwensen.

 

SOEP VAN DE DAG

Seperator

EGG SALAD SANDWICH

Huisgemaakte salade van ei | bosui | savoracrème

PULLED PORK SANDWICH

12 uur traag gegaarde varkensschouder | BBQ saus | belegen bierkaas met ‘Oude Haas’ | little gem | jalapeño

SMOKED SALMON SANDWICH

Zalm gemarineerd in onze ‘Witte Dame’ | gerookt op onze American smoker | avocado

BBQ CHICKEN SANDWICH

BBQ rubbed kippendij | hoisinsaus | little gem | tomaat | zoetzure rode ui

 

400 VOLT | DAG ARRANGEMENT 35 pp

DE HELE DAG BOURGONDISCH GENIETEN !

 

SANDWICH LUNCH

Een soep van de dag en een mix van kleine sandwiches; egg salad, pulled pork, smoked salmon en BBQ chicken. Al onze sandwiches zijn op ambachtelijke wijze gemaakt met onze bierbostel.

Seperator

BIERBITTERBALLEN

Huisgemaakt | rundvlees van Boeuf Nature uit Postel | met de speciaal gekozen bieren ‘Oude Haas en ‘Heeren van Eynthoven’ | zonder kleur- en smaakstoffen | mosterd

Seperator

BBQ BUFFET

Dit buffet wordt geserveerd met Roast potatoes, bij passende sauzen, breekbrood, gemengde salade en een cous-cous salade. Wij houden wij rekening met belangrijke eetwensen. Voor de vegetarische medemens zullen speciale gerechten gemaakt worden uit de keuken.

MINI BURGER

100% rundvlees van Boeuf Nature uit Postel | 80 gram

PULLED PORK

12 uur traag gegaarde varkensschouder | BBQ saus

CHERRY COKE RIBS

Fall of the bone | dik bevleesde varkensrib

BBQ CHICKEN

Gebakken BBQ rubbed kippendij | hoisinsaus

BURGER MENU

BURGERMENU | 14 pp

* (Beschikbaar vanaf 10 personen)

Seperator

MAAK EEN KEUZE UIT:

 

TRUFFLE

100% rundvlees | 175 gram | rucola | truffelcrème | zongedroogde tomaat | zoetzure rode ui

PULLED PORK

12 uur traag gegaarde varkensschouder | BBQ saus | little gem | jalapeño | zoetzure rode ui

VEGGIE

Gerookte knolselderij | low & slow gegaard | vadouvan | savoracrème | gefrituurde uienring | little gem | zoetzure rode ui

CHEESE

100% rundvlees | 175 gram | mozzarella stick | belegen bierkaas met ‘Oude Haas’ | little gem | chipotlecrème | zoet-zure rode ui | augurk

AIOLI

100% rundvlees | 175 gram | aioli | little gem | zoetzure rode ui

 

 

De burgers worden geserveerd met heerlijke verse friet, mayonaise en een frisse salade!
50 WATT MENU

KEUZEMENU 50 WATT | 21,5 pp

*(Beschikbaar vanaf 10 personen)

Seperator

SOUP OF THE DAY

Geserveerd met breekbrood

Seperator

MAAK EEN KEUZE UIT:

 

TRUFFLE BURGER

100% rundvlees | 175 gram | rucola | truffelcrème | zongedroogde tomaat | zoetzure rode ui

PULLED PORK BURGER

12 uur traag gegaarde varkensschouder | BBQ saus | little gem | jalapeño | zoetzure rode ui

VEGGIE BURGER

Gerookte knolselderij | low & slow gegaard | vadouvan | savoracrème | gefrituurde uienring | little gem | zoetzure rode ui

SLOW-COOKED BEEF

Gerookt op onze American Smoker | 12 uur langzaam gegaard | bospeen | pastinaak | sjalot | knofl ook | ‘Oude Haas’ kalfsjus

TIGER SHRIMPS

6 hele gamba’s | chipotle-knofl ookolie | breekbrood

Het 50 Watt menu wordt geserveerd met heerlijke verse frites, mayonaise en een frisse salade!

 

 

DESSERT | ZOETE PROEVERIJ | 5,5 pp

Laat je verrassen met een heerlijke proeverij van zoete lekkernijen!

100 WATT MENU

KEUZEMENU 100 WATT | 27,5 pp

*(Beschikbaar vanaf 10 personen)

Seperator

PROEVERIJ A LA CHEF

Selectie van warme en koude voorgerechten

Seperator

MAAK EEN KEUZE UIT:
TRUFFLE BURGER

100% rundvlees | 175 gram | rucola | truffelcrème | zongedroogde tomaat | zoetzure rode ui

PULLED PORK BURGER

12 uur traag gegaarde varkensschouder | BBQ saus | little gem | jalapeño | zoetzure rode ui

VEGGIE BURGER

Gerookte knolselderij | low & slow gegaard | vadouvan | savoracrème | gefrituurde uienring | little gem | zoetzure rode ui

SLOW-COOKED BEEF BURGER

Gerookt op onze American Smoker | 12 uur langzaam gegaard | bospeen | pastinaak | sjalot | knofl ook | ‘Oude Haas’ kalfsjus

TIGER SHRIMPS

6 hele gamba’s | chipotle-knofl ookolie | breekbrood

FALAFEL BURGER

Vegetarische burger van kikkererwten | avocado | aioli | little gem | zoetzure rode ui | augurk

 

De hoofdgerechten worden geserveerd met heerlijke verse friet, mayonaise en een frisse salade!

 

 

DESSERT | ZOETE PROEVERIJ | 5,5 pp

Laat je verrassen met een heerlijke proeverij van zoete lekkernijen!

BBQ'S

BBQ BUFFET | 22,50 p.p

*(Beschikbaar vanaf 20 personen)

Seperator

Onze specials van de BBQ en American Smoker:

MINI BURGER

100% rundvlees van Boeuf Nature uit Postel | 80 gram

PULLED PORK

12 uur traag gegaarde varkensschouder | BBQ saus

CHERRY COKE RIBS

Fall of the bone | gegaard in de Cherry Coke

BBQ CHICKEN

Gebakken BBQ rubbed kippendij | hoisinsaus

ROAST POTATOES
VERS GEBAKKEN BREEKBROOD
BIJPASSENDE SAUZEN
FRISSE GEMENGDE SALADE UIT ‘T SEIZOEN
COUSCOUS SALADE

 

SPICE UP YOUR BUFFET!

Onderstaande gerechten kunt u extra toevoegen of in plaats van de bovenstaande gerechten

KNOLSELDERIJ // i.p.v. +0

Gerookte knolselderij | low & slow gegaard | vadouvan | gegrilde groenten

KALFSUKADE // +3

Smeltend zachte sukade van Hollands kalf | 12 uur gegaard in ‘Witte koning’ met tomaat

SMOKED SALMON // +4

Zalm gemarineerd in ‘Witte Koning’ | dille | citrus | gerookt op onze American smoker

VARKEN AAN ’T SPIT // +4

(Vanaf 30 personen) De speenbig worden daags van te voren gepekeld en geprepareerd, daarna wordt hij minimaal 12 uur gegaard aan het spit. Het resultaat is een heerlijk ambachtelijk sappig speenvarken!

ZOETE PROEVERIJ // +5,5

Laat je verrassen met een heerlijke proeverij van zoete lekkernijen!

BORREL

BORREL 15 Watt | 5,75 PP

Seperator

BIERBITTERBALLEN

Huisgemaakt | rundvlees van Boeuf Nature uit Postel | met de speciaal gekozen bieren ‘Oude Haas en ‘Heeren van Eynthoven’ | zonder kleur- en smaakstoffen | mosterd

GEPEKELDE ROSBIEF

In Provençaalse kruiden gepekelde rosbief van Boeuf Nature uit Postel | krokant sandwichbrood met bostel | truffel-crème

BRIOCHE PULLED PORK

12 uur traag gegaarde varkensschouder | BBQ saus | little gem | jalapeño | zoetzure rode ui

 

 

BORREL 50 Watt | 8,75 PP

Seperator

BIERBITTERBALLEN

Huisgemaakt | rundvlees van Boeuf Nature uit Postel | met de speciaal gekozen bieren ‘Oude Haas en ‘Heeren van Eynthoven’ | zonder kleur- en smaakstoffen | mosterd

GEPEKELDE ROSBIEF

In Provençaalse kruiden gepekelde rosbief van Boeuf Nature uit Postel | krokant sandwichbrood met bostel | truffel-crème

BRIOCHE PULLED PORK

12 uur traag gegaarde varkensschouder | BBQ saus | little gem | jalapeño | zoetzure rode ui

SMOKED SALMON BRIOCHE

Zalm gemarineerd in ‘Witte Dame’ | dille | citrus | gerookt op onze American smoker

 

 

BORREL 100 Watt | 10,75 PP

Seperator

BIERBITTERBALLEN

Huisgemaakt | rundvlees van Boeuf Nature uit Postel | met de speciaal gekozen bieren ‘Oude Haas en ‘Heeren van Eynthoven’ | zonder kleur- en smaakstoffen | mosterd

GEPEKELDE ROSBIEF

In Provençaalse kruiden gepekelde rosbief van Boeuf Nature uit Postel | krokant sandwichbrood met bostel | truffel-crème

BRIOCHE PULLED PORK

12 uur traag gegaarde varkensschouder | BBQ saus | little gem | jalapeño | zoetzure rode ui

SMOKED SALMON BRIOCHE

Zalm gemarineerd in ‘Witte Dame’ | dille | citrus | gerookt op onze American smoker

PORK BELLY BUN

Buikspek gerookt op onze American smoker | 12 uur gegaard low & slow | hoisin

X