Dit kunnen we niet zomaar voorbij laten gaan, vandaar dat we vandaag met trots ons 6 year anniversary bier lanceren; RICE TO THE BOTTOM.
Het is alweer 6 jaar geleden dat wij voor het eerst onze ketels warm draaide, de stoelen op het terras werden neergezet en de eerste bieren werden getapt in ons café.
In de afgelopen jaren zijn we gegroeid tot een groot succes en mogen we onszelf brouwers noemen van een van de beste bieren ter wereld én eigenaar van het beste terras van Eindhoven. Mijlpaal na mijlpaal… en dan nu bestaan we ook nog eens 6 jaar. Hoogste tijd voor weer een uniek bier; onze 6 year anniversary: Rice To The Bottom.
Let’s go Japanese! Rice to make it very drinkable, Jasmin to give you a smile and seaweed for that little umami kick. Fermented with sake yeast and yes, because it is still beer, you can find malts and hops in there. Celebrate our 6 year anniversary with us! Kampai!
Bovenstaande lijkt me duidelijk. Sake gist heeft zijn eigen plekje op de giststamboom. Enfin, resultaat is super! Het is bier maar ook weer niet. Zoetje in het begin, droog in de afdronk. Complex bloemig en zeer doordrinkbaar.
Proost jij mee op ons jubileum!?