16 en 17 AUG | SEAFOOD 5 GANGEN BIERDINER

SEAFOOD 5 gangen Bierdiner

16 en 17 Augustus 2017 | Aanvang +/-19.00

Let op, vol = vol!

Chefkok Mark en brouwer Rob hebben de handen ineen geslagen om jullie met een fantastisch 5 gangen bierdiner te verrassen en ongelofelijke smaaksensaties te proeven. Deze keer gaat de keukenbrigade de zee op, om de lekkerste en verse vis te vangen. Uiteraard wederom op ambachtelijke en bourgondische wijze bereid, samen met onze speciaalbieren.

 

Aperitief, verschillende amuses, 5 gangen seafood verwennerij en 5 speciaalbieren

Voor slechts € 54,50 p.p. wordt jij verwend met heerlijke amuses met aperitief, 5 gangen huisgemaakte gerechten en 5 ambachtelijke Eindhovense speciaalbieren. 

 

Dat wordt smullen!

-> Heerlijke amuses van tonijn & mosselen
-> GRAVAD LAX; verse Noorse zalm, gemarineerd in dille, limoen, sinaasappel en gin van onze buurman. Met oma’s zalmmousse, Frisse salade, aardappel ui-creme, honing mosterd saus
-> COLD SMOKED SEA BASS; Koud gerookte zeebaarsfilet op onze American smoker. Met Siciliaanse tomatenrisotto, crumble van pistache en kappers.
-> ARGENTIJNSE SCAMPI: Grote scampi’s overladen met een roomsaus met tomaat, paprika en venkel. Geserveerd met ons Bier bostelbrood!
-> MOSSELEN: Gekookt in onze Dubbel en sambal. Less is more! Met verse friet en Aioli
-> 240 Volt Expresszo; 3 bollen 240 Volt bier-ijs, stroopwafel crumble en verse slagroom

 

Wil jij bij deze unieke avonden aanwezig zijn? Reserveer dan snel jouw plekje via onderstaand formulier!
Cheers!

 

 

Reserveer hier jouw tafel!

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw telefoonnummer*

Met hoeveel personen wilt u komen?*

Op welke datum wilt u komen?* Aanvang is om +/- 19:00 uur
Wo 16 AugustusDo 17 Augustus

Heeft u nog bepaalde wensen?

Geen reactie's

Geef een reactie

X