RONDLEIDINGEN

Seperator

Wij zullen u en uw gasten ontvangen met een proefglas bier in ons Proeflokaal.
Vervolgens leiden wij u rond door de Stadsbrouwerij Eindhoven en zult u het gehele brouwproces doorlopen van A tot Z. Vervolgens nemen wij u mee naar onze buurman, “Bottle Distillery”, waar likeuren worden gestookt met onze bieren. Uiteraard laten wij hier u hier 1 van de likeuren proeven.
We eindigen de rondleiding weer in het Proeflokaal en zullen u daar 2 eigen gebrouwen bieren laten proeven onder het genot van bijpassende hapjes.
Prijs per persoon: € 16,00

 

Tijd: 1 uur

(Vanaf groepen van 10 personen. Met minder mensen? Houd de Open Rondleidingen in de gaten die 2 keer per maand worden gegeven op http://cafe100watt.nl/rondleidingen/)

 

 

 

Rondleiding + 3 Proefbieren + 1 Likeur + Bijpassende hapjes

PROEVERIJEN

Seperator

Laat u verrassen in het Proeflokaal van de Eindhovense Bierbrouwerij onder leiding van een echte bierspecialist. Onze specialist neemt u mee in de wereld van onze eigen gebrouwen speciaalbieren. U proeft 5 verschillende soorten bieren waarbij passende hapjes worden geserveerd om de smaken nóg beter te laten uitkomen. Een 2 uur durige proeverij vol heerlijkheden en vooral gezelligheid.

 

 

Prijs per persoon proeverij: € 22,50

Prijs persoon proeverij + rondleiding:  € 27,50

Tijd: 2 – 2,5 uur

(Vanaf 10 personen. Bent u met minder personen? Wij hebben ook heerlijke proefplankjes per persoon te bestellen die u kunt nuttigen in ons proeflokaal of op ons terras)

 

 

Proeverij + (rondleiding brouwerij en bottle distillery) + 5 Proefbieren + 1 likeur + Bijpassende gerechtjes

IETS TE VIEREN?

Seperator

Stadsbrouwerij Eindhoven is de perfecte locatie voor uw feest of partij! Midden in het centrum van Eindhoven op een unieke locatie in de oude Schellensfabriek vind je onze bierbrouwerij met proeflokaal. Voor onze buitenliefhebbers hebben we een groot terras aan rivier de Dommel en een sfeervolle binnentuin die volledig af te huren is.

 

Wij bieden u de mogelijk om een geweldig evenement te verzorgen zoals uw verjaardag, jubileum, een gezellige BBQ of een vergadering op een inspirerende locatie.

 

Op deze pagina vind u een aantal mogelijkheden. Staat uw wens hier niet tussen? Neem dan gerust direct met ons contact op!

 

  • (Winter) BBQ’s
  • Uitgebreide keuzemenu’s
  • Feesten & Partijen
  • Stadstuin voor besloten feesten
  • Rondleidingen & Proeverijen
  • Aangeklede borrel

MET EEN GROEP ETEN & BORRELEN?

Seperator

X